2012-2014: Filmek és szóló album
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

2012 januárjában Gomez bejelentette, hogy egy kis ideig szünetelteti a zenélést, hogy a színészetre tudjon koncentrálni. Ebben az évben csak a filmekkel akart foglalkozni, és szerette volna ha a bandája akkor zenél amikor csak szeretne, akivel csak akar.
2012 augusztusában Selena számos castingon vett részt. Először a Hotel Transylvania animációs filmben jelent meg, ahol Mavis szinkronhangja volt, Adam Sandler és Steve Buscemi oldalán. A film premierje a 37. Toronto International Film Festival-on volt, és 2012. szeptember 21-én jelent meg. A következő szerepe Harmony Korine filmjében, a Spring Breakersben volt, olyan színészek mellett, mint James Franco, Ashley Benson, Vanessa Hudgens és Rachel Korine. A premier a 69. Venice International Film Festival-on volt és megjelent 2013 márciusában. Emellett Gomeznek volt egy cameoszerepe is az Utórengés című filmben. 2012. április 7-én a színésznő megosztott egy videót az Instagram oldalán, amelyben elárulta, hogy újabb filmet forgat, Bulgáriában, Ethan Hawke és Jon Voight társaságában. Az új film a Getaway (Versenyfutás az idővel) címet kapta. Gomeznek majdnem sikerült megszereznie egy főszerepet az 1976-os horror film remakejében (Carrie), de végül Chloe Grace Moretz kapta. Később szerepet kapott a Behaving Badly filmben, amelynek előzőleg Feed the Dog volt a címe, de majd megváltoztatták. Selena Natt Wolff és Dylan McDermott mellett volt látható a képernyőn. A rajogók legnagyobb örömére, a színésznő még egyszer utoljára belebújt Alex Russo bőrébe és egy különleges egy órás film jelent meg a Disney csatornáján. A film a Varázslók visszatérnek: Alex kontra Alex címet kapta és 2013. március 13-án láthatták először az emberek.
2013. április 8-án megjelent Selena legújabb kislemeze, a Come & Get It, amely a legelső szóló albumán, a Stars Dance-en kapott helyett. A dal premierje az On Air with Ryan Seacrest műsorban volt, és ekkor árulta el, hogy az albumot 2012 októberében kezdte el és végre befejezte. A Stars Dance 2013. július 24-én jelent meg, ennek a promotálására pedig egy világkörüli turnéra indult a fiatal énekesnő.
2014. november 24-én egy válogatás albuma jelent meg, For You címmel, amelyen a legjobb dalai kaptak helyet. Ezen kívűl még a The Heart Wants What It Wants és a Do It dalok is rajta voltak az albumon, amelyeket eddig még nem hallhattunk, valamint megjelent a My Dilemma 2.0 verziója is. Ez volt Gomez utolsó albuma a Hollywood Recordsnál, most már átigazolt az Interscope Records-hoz.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!