2015-2016: Revival és szünet
© Selena Gomez Magyarország 2017 - selgomez.net

Miközben a második szólóalbumán dolgozott, Gomez közreműködött Zedd-el is egy dal erejéig, amely az I Want You To Know (2015) címet kapta. Ez volt az első kislemez a DJ új albumáról, mely február 23-án került a polcokra. A dal nagy sikereket ért el, hiszen ez lett Selena negyedik dala, amely bekerült a Billboard Hot 100 listáján a Top 20-ba, emellett platinalemez is lett Amerikában. Szintén 2015-ben lett a Pantene hajápolási márka reklámarca. Gomez kiadta a Good For You-t (2015) június 22-én, amelyben közreműködik A$AP Rocky rapper is, ez volt a legelső kislemez az új lemezről. A dal több, mint 179.000 példányban kelt el az első héten, ezzel pedig az énekesnő első dala lett, amely bekerült a Top 5-be a Billboard Hot 100-as listáján. 2015 augusztusában Gomez megjelent egy dokumentumfilmben is, néhány más előadó mellett, a végeredmény a Unity címet kapta. Eközben ismét megjelent szinkronszínészként a Hotel Transylvania második részében, ami szeptember 25-én került a moziba, és Mavis hangját adta. Az animációs film nagyon jó értékeléseket kapott a kritikusoktól.

Selena 2015. október 9-én kiadta a második szólóalbumát, amelynek a Revival címet adta. Az emberek visszajelzése pozitív volt, a dalszövegek is elnyerték a kritikusok tetszését. Az album első helyen debütált a Billboard 200-as listáján, az első héten 117.000 példányban kelt el. A Same Old Love (2015) lett kiadva az album második kislemezeként, melynek megírásában besegített a híres énekesnő, Charli XCX is. A harmadik kislemez a Hands To Myself lett, mely hasonlóan jó minősítéseket ért el, mint az első kettő. A világon mindössze 6 női előadó van, melynek ugyanarról az albumról három kislemeze is a toplisták élére került, ezzel pedig Selena is egy lett közülük. Időközben a kedvencünk a színészkedésre szánt egy kis időt, ugyanis cameoszerepet kapott a The Big Short (A nagy dobás) filmben, amely december 11-én jelent meg a Paramount Pictures által. Emellett vendég volt a Saturday Night Live január 23-i műsorában is Ronda Rousey oldalán.

2016. május 6-án ismét színpadra állt, elkezdve a Revival Tour nevet viselő világkörüli turnéját. Elmondása szerint ez a turné ezúttal rá fókuszált, így a koreográfia és egyéb díszitések egy kicsit a háttérbe szorultak. Miután turnézott Észak-Amerikában, Ázsiában, és Óceániában, lemondta az európai és dél-amerikai állomásokat augusztusban, szorongásra, pánikrohamokra és depresszióra hivatkozva, melyeket a lupusza okozott. Időközben több filmben is látni lehetett őt, köztük a Neighbors 2: Sorority Rising-ban (Rossz szomszédság 2) kapott szeretet, ő alakította az egyik lányszövetség elnökét. Charlie Puth-tal pedig egy közös dalt adott ki, a We Don’t Talk Anymore-t, melyből hatalmas sláger lett. Gomez szerepet kapott egy drámában, a The Fundamentals of Caring-ben, Paul Rudd oldalán, ami a Sundance filmfesztiválon került bemutatásra január 29-én. A turné közben elkezdett dolgozni a harmadik szólóalbumán, a dallistára pedig rá is került egy új dal, a Feel Me. A dal kilenc hónap múlva ki is szivárgott, az énekesnő nem tervezi hivatalos úton kiadni.

A turné lemondását követően Selena ismét bejelentkezett egy rehabilitációs központba, Tennessee-ben, hogy a mentális egészségére koncentráljon, és eltűnt a közösségi oldalakról is. A kórház után az első hivatalos megjelenése a 2016-os American Music Awards-on volt, ahol két díjra is jelölték: Kedvenc pop/rock női előadó és Kedvenc női előadó, az előbbit pedig sikerült is megnyernie.

Az itt található tartalom az oldal tulajdona!