Érkezik a következő kislemez?
Szandi*, 2016, feb 27

Selena Gomez a tegnapi nap folyamán igen csak meglepte a rajongóit, amikor a “Hillsong Young & Free” bandának a legújabb albumának megjelenési partiján ott termett a színpadon. Közösen előadták a “Nobody” című dalt, amely Gomez második szóló albumának a 13. dala. Az énekesnő már rég óta támogatja a Hillsong templomot és gyakran jár oda. A dalt Shane Stevens-szel közösen írták és a középpontjában pedig Isten áll, és az iránta érzett szeretet.

A mai nap több, mint egy egyszerű Hillsong koncert. Nem csak arról szól, hogy feljövök a színpadra és eléneklek nektek egy dalt. Ez egy olyan kapcsolatot hangsúlyoz, ami garantáltan jobb, mint bármi más. – mondta a közönségnek, mielőtt elkezdték volna a dalt.

Később a TMZ közölte, hogy talán a Nobody lesz a következő kislemez a Revival albumról, amelyet elsőként a keresztyén rádiókban hallhatunk majd. Ezt egyelőre még nem erősítették meg, viszont az album megjelenése után a dal nagyon jó értékelést kapott az iTunes-on. A teljes fellépést lentebb megtekinthetitek.


Megjegyzés: Az oldalunk most már Twitteren is elérhető, kövessetek ott is!