Rövid hírek
Szandi*, 2016, feb 28

A napokban jelentek meg olyan hírek a Revival turnéról és a 13 Reasons Why sorozatról, amelyeket nem osztottam meg, mivel nem volt nyitva az oldal, viszont úgy gondoltam, hogy most mégis összefoglalom ezeket az információkat egy bejegyzésben, ha esetleg még nem hallottátok volna. A One Direction énekesének, Louis Tomlinson-nak a testvére, Lottie Tomlinson lesz Selena sminkese a Revival turné során, ezt ő maga is megerősítette egy interjúban.

Selena az X-Factor UK-ben volt, akkor amikor a One Direction is. Találkoztunk a színfalak mögött. Odament Louhoz (Lou Teasdale, a One Direction fodrásza – szerk.), és kérte, hogy csinálja meg a haját. Nagyon hosszú volt a haja akkoriban és az egész elkezdett összecsomósodni, szóval segítettem Lounak, aztán a sminkjén is kellett javítani, én meg mondtam, hogy “Igen, meg tudom csinálni!” Tetszett neki és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Májusban elmegyek, csaknem az év végéig fog tartani a turné. – nyilatkozta Lottie az Elle magazinnak.

Selena február 25.-én erősítette meg, hogy Tom McCarthy is csatlakozik a legújabb Netflix sorozatához, a 13 Reasons Why-hoz, mint producer. A színészt idén 6 Oscar díjra is jelölték. A Deadline osztotta meg a hírt először, a színésznő pedig egy képernyőképet posztolt és ezt fűzte hozzá:

Nagyon izgatott vagyok! Hihetetlen lesz, ahogy Tom megvalósítja majd ezt. Sok sikert az Oscaron! #SpotlightMovie

Az énekesnő a napjait Wiz Khalifa és Josephine Skriver társaságában töltötte, a Snapchat videójukban is láthatjuk Selenát. Mindössze egy órája jelentek meg a videók, de sajnos csak néhány másodpercesek. Nézzétek meg őket!