Szombati apróságok
Szandi*, 2016, Már 05

Mindössze 2 hónap és kezdetét veszi a Revival turné. Minél közelebb kerülünk hozzá, annál több új információt tudunk meg róla. Az énekesnő már gőzerővel készül erre a hatalmas eseményre, amelyre sok Selenator vár. Kiderült, hogy a koncertekett koreográfiákkal fogja majd érdekesebbé tenni, amely nem meglepő, hiszen a Stars Dance turnén, sőt a We Own The Night során is rengeteget táncolt Selena a színpadon. Ezen kívűl a tegnap este több rajongóval is beszélt a kedvencünk menedzserje, Aleen Keshisian, aki megerősítette, hogy ősszel érkezik a Revival turné a mi kontinensünkre, Európába. Ha már szóba került a Revival, a tegnap este Svédországban ezüstlemez, majd platinalemez lett a Hands To Myself, Ausztráliában pár perce kapott arany minősítést. Az Instagramon pedig elérte a 68 millió követőt, így már csak 300.000 követés választja el attól, hogy ő legyen a legkövetettebb ember ezen a közösségi oldalon. Egyes számítások szerint már ebben a hónapban be fog ez következni. Este egy türelmetlen rajongó írt Charlie Puth-nak twitteren, hogy most azonnal szeretné ha a We Don’t Talk Anymore lenne a következő kislemeze, és érkezne hozzá egy klip is. Az énekes reagált is erre, írta, hogy legyünk türelmesek, így nagyon valószínű, hogy a rajongók kívánsága hamarosan teljesül. Április 11.-én kerül megrendezésre a Radio Disney Music Awards, Selenát pedig jelölték a She’s The One, magyarra fordítva: Ő a legjobb kategóriában, mint a legjobb női előadó. Olyan énekesnőkkel kell majd szembeszállnia, mint Adele, Meghan Trainor, és legjobb barátnője, Taylor Swift.

Ha szavazni szeretnél Selenára:
Radio Disney hivatalos oldala:itt
Twitteren: Hasznáj egy hastaget az adott előadó nevével, a kategória címének egy újabb hastaget, végül pedig említsd meg benne a Radio Disney adatlapját. Jelen esetben így kell majd kinéznie. #SelenaGomez #ShesTheOne @radiodisney

A Who Says tegnap lett 5 éves, erről írtam is egy külön bejegyzést. Selena nem hagyta ezt figyelmen kívűl ezt, hiszen több rajongónak a tweetjét is bekedvencelte, az egyiket retweetelte is, és hozzáfűzte, hogy imádja a rajongóit, ezzel nagyon sok embert megmosolyogtatott. Ezek csak apróságok voltak, de az egyik Selenator ennél is nagyobb ajándékot kapott. Még tavaly volt a Revival Event, ahol néhány szerencsés ember találkozhatott Selenával és képet készíthetett vele. Az egyik lány közös képét sajnos nem osztották meg a weboldalon, de Instagramra posztolta azt, amit a legjobb barátnőjével készített az énekesnő és hozzátette, hogy mennyire boldog, hogy ezt az eseményt egy fontos emberrel töltötte. Selena és csapata szerettek volna bocsánatot kérni ezért a hibáért és pár hónapja küldtek egy dedikált Revival Event posztert, mellé pedig egy aláírást Selenától, valamint a közeljövőben szeretne egy Who Says feliratú tetoválást, így Selena leírta neki, hogy a pontos mását tudják majd felvarrni rá. A képet ide kattintva megnézhetitek.