Mi történik Párizsban?
Szandi*, 2016, Már 08

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Végre elérkezett a nap, amelyet már sokszor említettem az elmúlt bejegyzéseimben, ugyanis Selena megérkezett Párizsba. A paparazzik igen csak aktívak voltak, hiszen rengeteg képet készítettek a kedvencünkről. Kezdeném először is a tegnap estével, amikor megjelent a LAX reptéren, Los Angelesbe, ahol megvillantotta a legújabb tetoválását. A lábfejére varratta rá a ‘Sunshine‘ feliratot, mely magyarul napfényt jelent. A reptéren többek közt a stílusáról beszéltek, a paparazzik megjegyezték, hogy a sportos összeállításhoz egy magassarkút vett fel, melyen maga Selena is elnevette magát. Justin Bieber is szóba került, de azokra a kérdésekre nem válaszolt. (videó itt) A leszálláskor szintén a nyomában voltak a fotósok, a Charles De Gaulle reptéren. Itt Selena próbált minél több rajongóval beszélni és képet készíteni, viszont a paparazzik nem engedték neki, a végén pedig már a rajongók tolták őket félre, később pedig amikor megérkezett a párizsi hotelbe, ugyanez volt a helyzet. (videó itt) Miután átöltözött, távozott a hotelből, készített néhány selfiet a rajongóival (videó itt), majd elment a Ginger étterembe. Az Instagramjára is feltöltött két új képet, ezekkel megerősítve, hogy valóban ott lesz a párizsi divathéten. Franciaország fővárosába néhány barátja látogatott még el vele, köztük Nate Brown, s nem rég Courtney Barry, valamint Sama és Haya Khadra társaságában tért vissza a hoteljébe. Konkrétan percenként jelennek meg képek, így igyekszem folyamatosan frissíteni a galériát. Már számos HQ képet tekinthettek meg!

  035~0.jpg

19:16 – Ebben a percben posztolt egy rajongó, a kép még a Grammy elő-partiján készült. (kép itt)
19:23 – Nagyjából egy és fél órája a kedvencünk újra átöltözött és lement a rajongóihoz a hotel elé. Erről egyelőre nem kaptunk HQ képeket, csak néhányat, amelyeket a rajongók készítettek.

20:11 Selena jelenleg Courtney Barry társaságában sétál, a HQ képek holnap fent lesznek a galériában. Egy belső forrástól érkezett a hír, miszerint Selena egész héten Párizsban fog tartózkodni.
20:37 Selena és barátai egy liftben ragadtak! Cully Smoller osztott meg egy képet az Instagramján, mely még az incidens előtt készült, Selena pedig egy videót tett közzé a Twitter oldalán erről. Közben nőnap alkalmából a Facebookjára is kikerült egy videó, amely a Pantene-nel kapcsolatos. Úgy tűnik, hogy ezúttal nem Kate Young fog felelni az énekesnő ruháiért, hanem Chris Classen, Hung Vanngo, pedig továbbra is a sminkjéért. A mai összeállításai is Chrisnek köszönhetőek.
21:00 Néhány perce a kedvencünk megosztott egy csodás képet Instagramon, melyhez nem fűzött semmit. (@selenagomez)
21:20 A Khadra testvérek (@simihaze) is posztoltak egy képet instagramra, valamint új HQ paparazzi képek jelentek meg, amint Selena távozik a “Cafe de Flore”-ből, és úgy tűnik, hogy Gigi Hadid is Selenával fogja tölteni a hetet, mivel ugyanabban a hotelben szálltak meg.