New York Times interjú
Szandi*, 2016, Már 12

Szép napot mindenkinek! Mostanság nem volt időm a galériát frissíteni, de most végre van, és gőzerővel töltök fel minden elmaradt képet az elmúlt napokról. Addig is nem szeretném hír nélkül hagyni az oldalt, így elhoztam egy rövid interjút, melyet a New York Times készített Selenával, a Louis Vuitton divatbemutató keretein belül.

Riporter: Selena, túlélted ezt a kis záport, errefelé jövet?
Selena: Nos, igen, bár egy kicsit aggódok a hajam miatt. Eredetileg nagyon göndör, és meglepő, hogy még nem kezdett el hullámosodni a fülem mögött. Titokban próbálom ellenőrizgetni, hogy minden rendben van-e vele.

Riporter: Mit csinálsz, mióta megérkeztél Párizsba?
Selena: Főként a stúdióban voltam és próbáltam a közelgő turnémra. Ez az egyetlen divatbemutató, melyre eljöttem, aztán visszatérek Londonba, hogy dolgozzak néhány új dalon.

Riporter: Van valamilyen hagyományod, amihez tartod magad, mikor Párizsba jössz?
Selena: Igen. Mindig elmegyek a kedvenc kínai étteremembe, a Davé-be, mely a Rue de Richelieu utcában van, az étel egyszerűen fantasztikus. Soha nem hagyom ki, mikor a városba jövök, isteni.

Riporter: Louis Vuittont viselsz?
Selena: Ha! Valószínüleg. De teljes komolysággal, igen, Nicolas Ghesquiére által tervezett ruhákat viselek, amikor csak tudok. Erőt és eleganciát hozott ebbe a márkába. Egyszerre érzem magam klasszikusnak, kifinomultnak és modernnek a ruháiban, izgalmas ezt érezni, mikor megyek bennük valahová.