Videós interjúk
Szandi*, 2016, Már 12

Az énekesnő a Párizsban és Londonban töltött ideje során, számos rádiós állomáshoz látogatott, ahol több interjút is készítettek vele. Most végre mindegyikhez megjelentek a jó minőségű videók. Mindegyik angol nyelvű, viszont igyekeztem a videó alá lefordítani nektek a lényeget, hogy a gyengébb angolosok tudják, hogy miről is van szó.

NRJ RÁDIÓ


Az első videóban az egyik szerencsés rajongó kapott egy aláírott Revival albumborítót Selenától. Az volt a feladata, hogy elénekelje a Same Old Love-ot Selenától, és ha jól teljesít, akkor megkapja a képet. Az énekesnő boldogan adta oda neki, majd egy ölelésben is részesítette szerencsés lányt, akit Lindának hívtak. Továbbá Sébastien Cauet, a rádió műsorvezetője kérte meg Selena kezét, és elkezdték tervezgetni a lakásukat, majd a férfitől kapott csokrot szétosztogatta a rajongóinak. Természetesen ez az egész csak egy vicc volt.


A következőben szintén az esküvő a fő téma, láthatjuk ahogy Selena és Sébastien összeköti az életét, vagyis majdnem, hiszen Selena nemet mond rá. Nagyon viccesre sikeredett, mindenképp nézzétek meg.


Ebben a videóban főként azt nézhetjük, ahogy Selena fotózkodik a rajongóival, valamint a Revival turnéról elárult egy-két információt. A banda és a táncosok már megvannak, és nagyjából a dallistát is sikerült összeállítani.

C à vous

Március 10. – én vendége volt a C à vous TV műsornak is, ahonnan most kaptunk egy 12 és egy 8 perces videót. Sajnos az interjút nagyjából leszinkronizálták, így alig lehetett hallani Selenát angolul, de igyekeztem még a francia nyelvről is valahogy lefordítani nektek néhány dolgot, melyeket a videó alatt el is olvashattok.

 

Selena Gomez és Kad Merad voltak a műsör különleges vendégei, az est fénypontja pedig az volt, amikor közösen elénekelték a 90-es évek egyik slágerét az I Believe I Can Fly-t, R.Kelly-től.
Az adást próbálták minél különlegesebbé tenni, hogy ne állandóan a megszokott kérdésekkel bombázzák az énekesnőt. Pontosan ezért berakták a meghallgatás videóját, melyet még a Disneynél készítettek, 11 éves korában. Az énekesnő eléggé elérzékenyült, sőt saját magát is kritizálta, hogy miket viselt akkoriban. A következő videó a We Day-ről szólt, melyben Selena arra ösztönözte az embereket, hogy ne engedjék, hogy a közösségi oldalak határozzák meg őket.
Az interjúban még Selena közösségi oldalairól is szó esett. Instagramon immáron ő a legkövetettebb ember, és folyamatosan jelen vannak az utálkozók, akik próbálnak neki beszólni. A kedvencünk mondta, hogy Texasban nevelkedett és itt az édesanyja megtaníotta, hogy hogyan kezelje az ilyen helyzeteket.
A műsort egy kis játékkal zárták, Selenának francia szavakat kellett kiolvasnia.
A Londonban készült interjúkat, a tovább gombra kattintva tekinthetitek meg.

BBC Radio 1 – The Breakfast Show with Nick Grimshaw

A következő interjú már Londonban készült, a BBC Radio 1 reggeli műsorában.


Nick Grimshaw a barátairól kérdezett, valamint, hogy milyen volt a párizsi divathét. Selena azt nyilatkozta, hogy amikor hosszabb útra készül, ahol több napot is fog tartózkodni, akkor szereti magával vinni a barátait, viszont csak akkor, ha szórakozhatnak és semmi komoly munka nincs a háttérben. Nagyon jól érezte magát Párizsban, többször is cserélt ruhát, azt mondta, hogy ez tetszett a legjobban neki.
Utána a biztonságról beszélt. Mikor találkozik a rajongóival, próbál minél közvetlenebb lenni és beszélni velük, viszont nagyon nehéz és néha nem is biztonságos, nem szeretné ha bárkinek is baja esne, mikor találkoznak.
Mikor az énekesnő fiatalabb volt, egyike volt Jesse McCartney hatalmas rajongóinak, sőt még jelenleg is nagyon sok előadónak a rajongója és nagyra értékeli a munkájukat. Elmesélt egy vicces történetet is erről. Egyszer találkozott Jesse-vel, de még mielőtt ez megtörtént volna, azzal a lánnyal futott össze, akivel Jesse randizott 4 évig, és borzasztóan utálta őt, de Selena elmondta, hogy ez a lány igazából csodálatos.
A kövezkező téma a Hands To Myself klipje volt, Selena nagyon szereti ezt a kisfilmet, örült, hogy ennek az érdekes karakternek a bőrébe bújhatott, akit megformált.
A Revival turnéról is beszélt egy keveset. Még nincs minden állomás megtervezve, jelenleg is gondolkodnak, hogy még hová menjenek a koncertsorozat során, annyi biztos, hogy május 6.-án fog kezdődni, Las Vegasban.
A rajongók feltehettek néhány kérdést, az egyik pedig az volt, hogy Selena kivel készítene közös dalt. Az énekesnő elmondása szerint nagyon sok emberrel dolgozna együtt, M.I.A, Pharell Williams, valamint a The Weeknd-t említette. Jelen pillanatban nem tervez senkivel duettet, viszont elkezdett dolgozni a legújabb albumán.
Az interjú utolsó részében a filmjeiről beszéltek kicsit, szó került a The Big Shortról, Selena nagyon örült Adam McKay sikerének. A Rossz Szomszédság második részéről is tárgyaltak kicsit, ebben szintén egy cameoszerepe lesz a film elején.

Capital FM

Az utolsó megjelent interjú mindössze egy néhány másodperces videófelvétel. A nagysikerű Bajos Csajok filmből most egy musical készül, az énekesnő azt mondta, hogy nagyon szívesen szerepelne ő is a Broadway-n és Regina George szerepét vállalná el.