KCA & Celine Dion koncert
Szandi*, 2016, Már 13

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Ma hajnalban került megrendezésre az idei Kids Choice Awards, melyen Selena ezúttal nem vett részt, de a Hotel Transylvania 2 megnyerte a Legjobb animációs film díjat. Az énekesnő mindössze a műsor megnyitó kisfilmjében kapott szerepet, ami kicsit Star Wars témájú volt. Az Entertainment Tonight meg is osztotta ezt a vicces kis videót a youtube csatornáján, melyet lentebb ti is megnézhettek.

Selena mindössze néhány órája tért vissza Los Angelesbe, de a tegnap este már Las Vegasba utazott a barátnőivel, és ellátogatott egy Celine Dion koncertre. Ezen az eseményen készült néhány kép róluk, a kedvencünk egy közös képet is készített az énekesnővel, valamint a Snapchatjén is eléggé aktív volt, így pár videót is megosztott. Az egyikben megköszönte a sok követést, amelyet Instagramon kapott. A koncertre egyébként Ashley Cook, Courtney Barry és Raquelle Stevens kísérte el őt.

A koncerten készült képek mellett, még egy eddig nem látott képet is feltöltöttem a galériába, mely nagyon kis méretű és nem tudjuk, hogy pontosan mikor és hol készült.

  

15:25 – Már említettem, hogy Selena nagyon aktív volt a Snapchatjén, most pedig felkerültek a youtubera, az ide posztolt videók it, melyeket ide kattintva meg is nézhettek. Először a pólók megvásárlását láthatjuk, majd betekinthetünk egy kicsit a koncertbe is, ahol  a kedvencünk és barátnői boldogan énekeltek, később hazafele menet is készítettek egy rövid videót, melyben Celine egyik dalát éneklik.