Rövid hírek
Szandi*, 2016, Már 13

Sziasztok! Ma eléggé csendes volt minden Selena körül, a koncert óta nem nagyon lehetett hallani róla semmit, viszont nagyjából negyed órája beszélt egy brazil rajongójával Instagramon, és megerősítette, hogy Brazíliába is el fog látogatni a Revival turné során. Továbbá Charlie Puth nem rég nyert Grammy díjat, ezért felkerült egy rövid interjú a Grammy youtube csatornájára, melyben az új albuma mellett, még a Selenával való közös munkáról is beszélt. A videó leírtam, hogy nagyjából miket árul el a dalról.


Az énekes Japánban írta meg a dalt, majd a Fülöp-szigeteken lévő pormó turnéján kezdte el jobban kidolgozni. Úgy gondolta, hogy Selena hangja nagyon sokat tudna hozzátenni ehhez, így elküldte neki. Selena nagyon örült, majd találkoztak és az öltözőjében, 15 perc alatt össze is hozták a We Don’t Talk Anymore-t. Ez a dal az ötödik helyet foglalja el a Nine Track Mind című albumon. Charlie elárulta, hogy ezt vették fel legutoljára és ez az egyik személyes kedvence.

A Glamour Women Of The Year díjátadó június 7.-én kerül majd megrendezésre Londonban, a szavazás pedig néhány perce kezdődött el, Selenát is jelölték a Nemzetközi zenész / szóló előadó kategóriában. Még jelölni is lehet Az év nője, valamint az Inspiráció kategóriában, ide is mindenképp pötyögjétek be Selena nevét. Ide kattintva pedig szavazzatok rá!