Hétfői apróságok
Szandi*, 2016, Már 14

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Ma néhány apró friss hír látott napvilágot, viszont annál érdekesebbek. Először is egy interjút szeretnék megosztani veletek, melyet még Párizsban készítettek Selenával, a NRJ rádiónál. Ebben a Revival turnéról, valamint Wiz Khalifaról beszél, a videót szintén megtekinthetitek, de a fontosabb dolgokat igyekeztem leírni nektek belőle.
A Revival turné előkészületeit már elkezdték. A banda, valamint a táncosok már megvannak és a dallistáról is van már egy elképzelésük. Az énekesnő elárulta, hogy nagyon vizuális típus, épp ezért folyamatosan ott kell lennie a tervezésen. A turnéról még semmit nem akart elárulni, hogy milyen lesz, hiszen még ő sem tudja pontosan, de annyit már biztosan tud, hogy nagyon jó lesz a végeredmény. A következő kérdés Joe Jonas-ról és az új bandájáról a DNCE-ről szólt. Selena együtt nőtt fel Joe-val és nagyon örül, hogy együtt turnézhat vele. Az új albumról is beszélt egy keveset. Büszke a Revival albumra, megtalálta a hangját, de már úgymond továbblépett és szeretne új tapasztalatokat szerezni. A közös dal Wiz Khalifával talán mégsem igaz? Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy mindössze lejátszottak egymásnak néhány új dalt, amikor együtt voltak a stúdióban, de szeretne együtt dolgozni vele. Az interjú utolsó részében a Rossz szomszédság 2-ről volt szó, Selenától kérdezték, hogy lenne-e ő egy lányszövetség vezetője, ő pedig azt válaszolta, hogy mindössze csak egy napra, mert túl nagy feladat, és nem biztos, hogy menne neki.


A 13 Reasons Why (13 okom volt) sorozatról is kaptunk új infókat, azt szeretném jelezni, hogy ezek még nincsenek megerősítve, de mivel az IMDB osztotta meg, ezért gondoltam tudatom veletek. Ha biztos információkat is tudunk már, akkor mindenképp közlöm. Annyit már biztosra tudtunk eddig is, hogy Selena lesz az egyik producerje a sorozatnak, most viszont az IMDB berakta őt Hannah Baker szerepére. Ez már évek óta hatalmas kérdés, hogy ő fogja-e játszani, vagy sem, de reméljük, hogy hamarosan ő is elárul erről valamit. A producerek listájára is felkerült néhány új ember: Kristen Teefey (Selena nagynénje), Steve Golin, Joy Gorman, Kristel Laiblin és Michael Sugar. Továbbá már régebbről tudjuk, hogy Selena édesanyja, Mandy Teefey és Tom McCarthy színész is segíteni fognak. A pontos megjelenésről még mindig nincs hír, de idénre várható a sorozat.
Utoljára hagytam a frissen megjelent képeket, melyekből nincs valami sok. Elsőként egy új kép került fel a világhálóra, a tavalyi Sony Pictures fotósorozatból. Szintén tavalyról érkezett két kép, az In Dubious Battle című film forgatásáról, végül pedig két Instagram képet töltöttem fel a galériába, az egyiket Selena posztolta, a másikat pedig Heidi Stevens osztotta meg a Las Vegas-i Celine Dion koncertről.

  

19:35 – Néhány perce osztott meg egy képet az Instagramján Samatha Droke színésznő, épp a 13 Reasons Why-on dolgoznak, hamarosan kezdődik a forgatás. Úgy tűnik ő is csatlakozik a csapathoz. (kép itt) Továbbá Charlie Puth nyilatkozott a We Don’t Talk Anymore klipről, már beszéltek a kisfilm helyszínéről, de mivel mostanában Selena rengeteget utazott, nem tudták még elkészíteni.