Capital FM rádió & egyebek
Szandi*, 2016, Már 15

Selena Gomez Londonban töltött egy kis időt és ekkor látogatott el a Capital FM rádióhoz, ahol az interjú mellett még egy érdekes kihívást is megcsinált, melynek angolul Whisper Challenge a neve, magyarul pedig Suttogó kihívás. Ez főként a youtuberek körében elhíresült, az a lényege, hogy az egyik fél fülében hangosan megy a zene, a másik pedig egy kis szövegrészletet, vagy szót suttog, és le kell olvasni a szájáról. Az interjúban a Revival albumról és turnéról, valamint a baráti társaságáról, Gigi Hadid, Kendall Jenner, és Taylor Swift-ről, de az új korong is említésre került. A közösségi oldalakon feltett néhány rajongói kérdésre is választ adott. Az interjúról csak egy audió felvétel jelent meg, így a fontos infókat lefordítottam nektek belőle.

INTERJÚ

A Revival albumról és a közelgő új korongról: Más hírességekhez hasonlóan ő ia a stúdióba zárkózott és próbált inspirációhoz jutni, majd azonnal dolgozni kezdett rajta. A következő korongon pedig már munkálkodik, a turnébuszba felszereltek egy kisebb stúdiót, ahol majd felveszik a dalokat.
A Taylor Swift-tel való közös dalról: Egyelőre még várnak a megfelelő pillanatra, az énekesnő azt mondta, hogy talán már az új albumra felkerül egy közös dal, de az is lehet, hog nem.
Taylor Swift, Kendall Jenner és Gigi Hadid-dal való barátságáról: Selena azt mondta, hogy nem attól lesznek jó barátok, mert egyforma ruhákat viselnek, vagy mert tudnak beszélni a pasikról. Ebben a kis csapatban ő az egyetlen akinek jelenleg nincs barátja, de ez nem zavarja.
A Hands To Myself videóklipről: A kisfilm forgatása során volt néhány érdekes pillanat, Selena próbált fura vicceket mondani, hogy kevésbé legyen kínos a helyzet, az ágyas jeleneteknél. Ehhez hasonló vicceket mondott: “Szia, örülök, hogy megismertelek. Most már leveheted a ruháid és mehetünk az ágyba.”
A közösségi oldalakról: Selena azt mondta, hogy nem szeret minden közösségi oldalára más és más dolgokat megosztani.

RAJONGÓI KÉRDÉSEK

Rajongó: Hogyan inspirálódsz az új dalaidhoz?
Selena: Az életből. Ez egy gyakran ismételt kérdés, mint már az előbb is említettem. Mikor először felvettem egy albumot, láttam különböző dolgokat az életben és ahogy kezdem felnőni, voltam már fent és lent. Rájöttem, hogy a zene hallgatása egy szükséglet, amikor szomorú, vagy épp boldog vagy. Ez az, amit akartam.

Rajongó: Milyen előadókat hallgatsz mostanában?
Selena: Nagyon szeretem Rihanna új albumát, és Kendrick Lamarét is, nagyon jó.

Rajongó: Az Egyesült Királysában is fogsz turnézni?
Selena: Semmi kétség! Most kezdtük el a próbákat az amerikai részre, szóval most azt helyezzük az előtérbe, de hamarosan jön Európa is.

A Capital FM közösségi oldalaira is felkerült néhány kép, valamint egy videó, melyet itt megtekinthettek, a képek pedig már fent is vannak a galériában.

   

Pár napja ünnepelték a Revival turné előkészületeinek a kezdetét, és Selena meglepte a csapatát egy tortával, valamit pezsgővel. Ez egyikük posztolt is erről egy képet, melyet ide kattintva láthattok.
Végül pedig bejelentették, hogy Tyler Shaw fellépő lesz Winnipegben és Vancouverben, a turné során.