Apró hírek
Szandi*, 2016, Már 16

Sziasztok! Ma minden jelent meg vegyesen, köztük képek, videók, interjúk és hírek. Először is, az amerikai Revival turné keretein belül, az énekesnő ellátogat a “Quebec City Summer” fesztiválra, július 11.-én, melyről egyelőre több infót nem tudunk. Továbbá még január 16.-án Selena, Caroline Franklin, Haya Abu Khadra és Raquelle Stevens társaságában járt a The Nice Guy étterembe, majd utána Rita Ora partyjára látogattak el, innen pedig egy új videót tekinthettek meg, az oldal youtube csatornáját, amit most hoztam létre!


Még mikor Párizsban tartózkodott, a francia MTV is készített vele egy exklúzív videót, melyet közzétettek a hivatalos honlapjukra, de egyelőre nem engedélyezték a megtekintését, viszont egy néhány másodperces videót mégis kaptunk, melyben arról beszél, ahogy a barátaival beragadtak a liftbe. A videó mellett egy képet is feltöltöttem a galériába, erről az interjúról.

Selenáról ma számos magazin, rádió és más ember oszott meg képeket Instagramon. Először is az Interscope és a Vanity Fair gratulált neki, mivel ő lett az Instagram legkövetettebb embere. A Radio Disney buzdítja néhány képpel a Selenatorokat, hogy szavazzanak a kedvencükre (Twitteren meg tudjátok tenni, használva a #SelenaGomez #ShesTheOne hashtageket, valamint a @radiodisney oldalát se felejtsétek megemlíteni, hiszen csak így érvényes a szavazat). A Radio Disney Music Awards április 3.-án kerül megrendezésre. Ezen kívűl a W magazin két képet posztolt a februári fotósorozatból, a Rodarte és az Other Stories pedig Párizsból töltöttek fel képeket, mivel az ők ruháikat viselte Selena. Ezen kívűl Kate Young (Selena stylistja) lett Hollywood legjobb stylistja, ennek tiszteletére a The Wall Group csatolt egy képet, melyen Selena, Kate, Dakota Johnson és Michelle Williams látható.

CdrBIL7VIAAGJ6b.jpg