Vegyes hírek
Szandi*, 2016, Már 18

Sziasztok! Ma hírekből nem sok minden jelent meg, viszont cikkekből és interjúkból annál inkább. Ma szám szerint két cikket, valamint egy hosszabb interjút tervezek nektek lefordítani és kitenni az oldalra, de még előtte elhoztam a mai képeket és egyéb apróságokat. Először is 2015-ben, az elhunyt sminkese, Jake Bailey készített Selenáról egy fotósorozatot, az énekesnő házában, akkoriban még csak néhány kép jelent meg, viszont most 8 fotóval gazdagodott az album, ebből 6 darab HQ minőségű, 1 GP, és 1 pedig MQ, és egy felirat díszeleg rajta. Selenán kicsit túlzott mennyiségben használták a Photoshopot, de ettől függetlenül nagyon jóra sikeredett, mindenképp tekintsétek meg őket!

Továbbá már a tegnap említettem, hogy Selena vendégszerepelni fog az Inside Amy Schumer-ben, most kiderült, hogy ezt az epizódot április 21.-én közvetítik majd az amerikai csatornákon. Az Instagram szórakozik Selena követőivel. A tegnapi napon elérte a 70 millió követőt, rá pár percre pedig, már 72 milliót mutatott, ami lehetetlen, később újra visszaváltott 70-re, így ez a hivatalos szám. Kedden Selena be fog telefonálni az ausztráliai Hit 30 rádióba, ahol válaszol majd néhány kérdésre. Készül az új fotósorozat? Tegnap Selena Hung Vanngo sminkessel töltötte a napját, melyről meg is osztott az Instagramján egy videót (katt), s a következőt fűzte hozzá:

Nem az én Snapchatemről van, de ha szeretnétek látni vicces snapeket, akkor kövessétek @hungvanngo-t. KÖSZÖNÖM srácok a szeretetet! Hatalmas elismerés. EGYÉBKÉNT: csak tudjátok, hogy teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy nem az a lényege ennek, hogy a legkövetettebb ember vagyok, hanem, hogy hogyan használom ezt a platformot. Nem pedig az, hogy mennyire nagy.

Egyébként a mai napon kezdték el a próbákat a Revival turnéra, pontosan 49 nap választ el minket a turné kezdetétől.