Szombati apróságok
Szandi*, 2016, Már 19

Szép hétvégét mindenkinek! Még mikor Selena Párizsban tartózkodott, a NRJ rádiónál tett látogatásakor, a Le Mad Mag műsorban is szerepelt, ahol egy kisebb kihívást készítettek vele. Ennek az volt a lényege, hogy 1 perc alatt, minél több kérdésre kellett válaszolnia. A videó alatt elolvashatjátok a fordítást is.

NRJ: Mennyi időre van szükséged, hogy elkészülj reggel?
Selena: 15 percre.
NRJ: Mi a kedvenc csúnya szavad?
Selena: Sz*r.
NRJ: Hány szoba van a lakásodban?
Selena: Kettő…három.
NRJ: Melyik testrészedet kedveled a legjobban?
Selena: A lábaimat.
NRJ: Hány követőd van a Twitteren?
Selena: 40 millió!
NRJ: Melyik a kedvenc dalod?
Selena: The Weeknd – Can’t Feel My Face.
NRJ: Mi a kedvenc ételed?
Selena: Kínai kaja
NRJ: Melyik az az előadó, aki hatást gyakorol rád?
Selena: Marilyn Monroe
NRJ: Mit csinálsz mielőtt felmész a színpadra?
Selena: Imádkozok, nagyon sokat eszem és fel-le ugrálok.
NRJ: Mondanál valamit franciául?
Selena: Je t’aime! (magyarul: Szeretlek!)

Tegnap leforgatták, a legújabb Pantene kampány reklámját, valamint fotósorozatot is készítettek. Selena-nak, valamint a sminkesének, Hung Vanngo-nak köszönhetően, kicsit betekinthettünk a színfalak mögé, mivel megosztottak néhány képet és videót, a közösségi profiljaikon. A forgatáson többek közt Kate Young, Selena stylistja, Theresa Marie fotós, Aleen Kashisian, Selena menedzsere, valamint néhány családtagja is ott volt.


A Pantene forgatási képek mellett, még egy Instagram és egy Twitter kép is felkerült a galériába. Instagramra a nagypapájával, David Cornettel töltött fel egy közös képet, míg a Twitterre, a nagymamájával, Debbie Cornettel, ezt előzőleg az Instagramjára posztolta, majd letörölte, és kitette Twitter oldalára. Laveda Gage, az énekesnő nagynénje, szintén megosztott egy képet, melyen Selena, az unokatestvérének Bonnie Burknek a lányával, Elayna Grace-cel fotózkodik. Ez a kép egyébként már egy éve készült.

 

A bejegyzést olyan hírekkel zárnám, amelyek annyira frissek, hogy mindössze néhány perccel ezelőtt kerültek ki a világhálóra. Az előbb említett NRJ rádiónál, a kedvencünk fotózkodott a rajongóival, most pedig nyilvánosságra kerültek ezek a képek. Továbbá hivatalosan megerősítették, hogy a Revival turné során Ázsiába is el fog látogatni, legalább is Szingapúr, Kuala Lumpur és Jakarta városába biztosan! Egyébként aki szerencsés volt, az ma délelőtt megnézhette a FEM3 csatornán, a Ramona és Beezus című filmet, melyben Selena a főszereplő.