Jelena visszaemlékezés, Justin Instagramján
Szandi*, 2016, Már 20

Justin Bieber, a tegnap este folyamán, nagyon sok rajongót megörvendeztetett, amikor egy közös képet posztolt Selenával, az Instagram profiljára. Ez a kép még 2011-ben készült, az akkoriban fiatal szerelmespárról. A fotóhoz a következő leírást adta hozzá az énekes: “Érzések”, majd az énekesnő kedvelte is a képet. Az egyik rajongó készített egy screenshotot, melyen az állt, hogy Selena hozzászólt a képhez, mégpedig azt, hogy “Tökéletes”, ám kiderült, hogy ez nem volt igazi, csupán az illető szerkesztette oda.

Feels

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,


A 22 éves Bieber, és a 23 éves Gomez, legutóbb 2014-ben szakított, de 2011 óta folyamatosan együtt, majd külön vannak, de azóta is tartják a kapcsolatot. Legutóbb Beverly Hills, Californában töltöttek egy kis időt közösen, egy hotelben, 2015 novemberében, ahol Justin egy szerenádot is adott neki, a klasszikus My Girl, valamint az új slágerét, a Sorryt adta elő.
Decemberben, Justin egy újabb visszaemlékezős képpel örvendeztette meg a rajongóit, “Őrült visszaemlékezés” címmel. Utána Bieber megnyerte az első Grammy díját, Februárban, Gomez pedig nagyon örült neki. “Nagyon örülök a sikerének. Tényleg, annyira jó.” – mondta az Entertainment Tonight-nak.
“Büszke vagyok, a nőre, akivé vált.” – nyilatkozta Bieber, a Billboard novemberi címlapsztorijában. “Amikor valakit szeretsz, bármi is áll közétek, a szeretet soha nem múlik el.”
Egy belső forrás, aki közel áll az énekesekhez, a következőt nyilatkozta Novemberben, a People magazinnak: “Törődnek egymással és hiányolják egymást, de nem jönnek össze újra.”
Egyébként még mielőtt megosztotta volna ezt a képet, Justin bekedvelte az egyik rajongója videóját, melyben a legjobb Jelena pillanatok találhatóak.

#justinbieber #jelena #selenagomez
New Zealand (@findurpurpose) által közzétett videó,