Hit 30 rádió interjú & kép
Szandi*, 2016, Már 22

Pár napja már közöltem veletek, hogy Selenával fog készíteni egy telefonos interjút, az ausztrál, Hit 30 rádió. Ez így is lett, és meg is kaptuk a teljes audió felvételt a beszélgetésről. A fontosabb részleteket igyekeztem nektek lefordítani, de még mielőtt ezt megosztanám, szeretnék mutatni nektek egy képet, ugyanis megérkezett egy Rossz szomszédság 2 poszter, melyen sajnos Selena nem látható, mivel cameoszerepe van, de ő is kapcsolódik a filmhez, így feltöltöttem a galériába.

 ureskep ureskep

A Revival turnéról: Az énekesnő megszakította a próbákat, hogy el tudják készíteni ezt az interjút, s elárulta, hogy szeretne szórakoztató koncerteket adni a rajongóinak, “csak szeretném, hogy az emberek kapcsolódjanak a zenémhez és élvezzék a koncertet”.
Az ausztráliai Revival turnéról: Selena megerősítette, hogy a turné során, Ausztráiába is ellátogat, már csak a megfelelő dátumokat kell kitalálnia.
Zayn Malik-ról: Az énekesnő elmondása szerint, nagyon szereti a brit énekes új dalait, úgy véli, hogy Zayn nagyon okos és intelligens, kíváncsian várja a debütáló albumát.
Az első albumairól: Selena, az iskolai évkönyvekhez tudná hasonlítani, a legelső albumait, amikor ment a fotózásra, és azon gondolkodott, hogy mit vegyen fel, és mit csináljon. “Hogyan tudna egy 15 éves, olyan érzéseket átadni, mint egy 20 éves? Nagyon sok mindenen mentem keresztül az életem során, nagyon megrázó volt, de megtaláltam azt, ami megkülönböztet engem másoktól.”
A We Don’t Talk Anymore-ról: “Szeretem Charlie-t, nagyon közel kerültünk egymáshoz.” Selena ezt is elárulta, hogy reméli, közösen is előadják a dalt, a Revival turné során.
Az Instagram-ról: A riporter bejelentette, hogy Selena a legkövetettebb ember, ezen a közösségi oldalon, és nem fél azt közölni, hogy bizony, az énekesnő annyira nem posztol sokat. “Ez nagyon kínos, kényelmetlen. Mit kellene mondanom? Köszönöm?!” Utána a viselkedésére tértek át, hogy megtudják, mit tett, hogy a közösségi oldal célpontjává vált. Selenát kérdezték, hogy sokat gondolkodik-e, mielőtt valamit posztol, és azt mondta, hogy már 23 éves, néha ő is lehet idióta.
A Revival borítóról: A bemondó, arra kéri Selenát, hogy menjen fel a Twitterre, és nézze meg a képet, melyet kiraktak a borítóról. [itt] Selena nagyon viccesnek találja, és végül retweeteli. Megjegyzi, hogy nagyon kényelmetlen volt az a póz, sokan megkérdőjelezik a hajlékonyságát, erre Sel így reagál: “Egy kissé hajlékony vagyok, igen, de vannak olyan testrészeim is, amelyek nem azok.”