Esti hírek
Szandi*, 2016, Már 23

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Szép estét mindenkinek, megérkeztem az új hírekkel, hiszen ma is van bőven. Elsőként a képeket és videókat szeretném bemutatni nektek. Selena egyik legjobb barátnője, és egyben volt asszisztense, Ashley Cook, a tegnap ünnepelte a születésnapját, Los Angeles, a bulira, pedig az énekesnő is hivatalos volt. Egyébként Selena és Ashley lakótársak voltak, de Selena új lakást vásárolt, és elköltözött. Az összejövetelről Theresa Marie osztott meg egy videót az Instagramon, Alfredo Flores pedig egy képet, szintén ezen a közösségi oldalon.

 ureskep ureskep

Tegnap este, Selena feltöltött egy képet magáról az Instagramra, majd néhány perccel később ezt törölte is. Ez egyébként a Pantene harmadik kampányának a színfalai mögött készült róla, és nagyon szép. Hung Vanngo-nak, a sminkesének köszönhetően, kicsit visszautazhatunk az időben, mivel a tavalyi American Music Awards-ról töltött fel egy videót, melyben Selena, az egyik Britney Spears dalt, a Circust hallgatja. A videóból kivágott képeket is feltöltöttem a selgomez.net galériájába! Március 19. -én volt Priscilla DeLeon eljegyzési partija, melyről még most is érkeznek folyamatosan az új képek. Ezúttal hárommal bővült a galária, melyeken Selena Jay Cosme-val, Priscilla vőlegényével látható.

 


A bejegyzést, egy gratulációval szeretném zárni, hiszen Selena elérte a 71 millió követőt Instagramon, ezzel még mindig ő a legkövetettebb ember, ezen a közösségi oldalon.
Megjegyzés: Selenával készítettek egy interjút, a márciusi Look magazinba, viszont ma nem volt időm lefordítani, de holnap mindenképp közzéteszem az oldalon! 🙂