Instagram hírek
Szandi*, 2016, Már 24

Sziasztok! Ma este több friss hírrel fogok érkezni, most, először az Instagram híreket gyüjtöttem egy bejegyzésbe. Selena egy új fotót posztolt, erre a közösségi oldalra, mely a GQ magazinnak készült fotósorozatnak a színfalai mögött van, a helyszín pedig Texas. Ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy : “visszaemlékezés egy édes, kicsi házra, Texasban”.

GQMagBTS005.jpg ureskep ureskep

Később egy videóval is kedveskedett a rajongóinak, melyben Nicki Minaj, All Down In The DM című dalára táncolt, valamint akkor, amikor ezt a videót felvették, készült egy másik is, melyet eddig még nem láthattunk, ebben már a Tristen J, All About The Money dalára bulizik.


Végezetül pedig, Selena két képhez is hozzászólt, az egyik Priscilla DeLeon-é (kép itt), melyben kisfiával, és egyben Selena keresztfiával, Aidennel található. Az énekesnő két kommentet is írt: “A kicsikém, és a testvérem”, “A mindenem”. Továbbá egy rajongó posztolt egy képet, melyen a híres emberek lakásai találhatóak (kép itt). Selena gyakran hozzászól az olyan Instagram képekhez, melyekben valakiket próbálnak összehasonlítani, és ez ezúttal is így lett: “Utálom az ilyen dolgokat. Nem számít. Utálom a pénzt.”