Lorraine műsor & BBC rádió
Szandi*, 2016, Már 25

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS! VIDEÓ HOZZÁADVA!

Két héttel ezelőtt, a Londonban tett látogatása során, Selena az ITV, Lorraine című műsorában ült le beszélgetni a műsorvezetővel, Dan Wootton-nal. Erről két képet kaptunk, valamint a rajongók fel is vettek néhány jelenetet, az interjúból, amikor leadták a tévében, de mivel eléggé gyenge minőségűek, úgy döntöttem, hogy inkább lefordítom a megjelent részleteket, és majd ha közzéteszik a teljeset, akkor megosztom veletek.
Cheryl Cole énekesnő, nagyban ispirálta Selenát, amiről Dan is hallott és meg is említette neki, az énekesnő pedig így válaszolt: “Budapesten forgattam egy filmet, amikor meghallottam tőle a Fight For This Love-ot, és a megszállottja lettem.” Köztudott, hogy Selena és Taylor Swift, már évek óta legjobb barátnők, számos interjúban fel is hozzák ezt témába, ez ezúttal sem történt másként: “Taylor már 1 éve a legjobb barátnőm, jóban-rosszban mellettem áll.” Selena azt is hozzátette, hogy Taylor egész családja támogatja őt, valamit az életének több meghatározó szakaszában is jelen voltak. “Taylor mindig is az a személy volt, aki ösztönzött, hogy elmondjam a történetem, és büszke legyek arra, aki vagyok.” A tavaly októberben megjelent Revival album, nagyon sok változást hozott be Selena életébe, végre sikerült megtalálnia a hangját, és sokkal önállóbb lett. “Úgy gondolom, hogy az erő abban rejlik, hogy sebezhető és őszinte vagy. Persze ez nem azt jelenti, hogy azt kell mondanod: “Erős vagyok, és csodálatos, nézz csak rám.” De lehetnek ilyen pillanataid. De nem lesznek ilyen pillanataid, hacsak nem mondtad már, hogy “Összetörtem, nagyon elszúrtam, de bátran mondom ki ezeket.” “ Végül pedig a karrierje kezdetéről is nyilatkozott. “A karrierem kezdete, nagyon megtervezett és precíz volt. Megosztani az életem érzékeny, nyers, rendetlen oldalát, nem feltétlen volt ösztönző. “

2016InterviewsLondon001.jpg 2016LondonInterviews002.jpg ureskep

Nem ez volt Selena egyetlen megjelenése Londonban, hiszen a BBC Radio 1 stúdiójában is járt, ahonnan már egyszer megosztottam egy interjút, most viszont egy újabb videót osztottak meg a rádió oldalán, melyben Selena, különböző brit, csajozós szövegekre reagál. Néhányat le is fordítottam nektek, mert nagyon jók.

A neved Google? Mert minden megvan benned, amit keresek. – mondta a 12 éves Max.

Hallottam, hogy jó vagy az algebrában. Tudnád helyettesíteni az x-et, az y kérdezése nélkül? – kérdezte Amy, Selena pedig megjegyezte, hogy az egyetlen hiba ebben a szövegben az, hogy sajnos nem megy neki valami jól, a matek. *

Tudod miből van a pólóm? Pasi alapanyagból. – fejezte be Scott.

* az x-et a videóban ex-nek ejtik, az y-t pedig why-nak, melynek magyar jelentése, a miért, így valójában azt jelenti a fenti szöveg, hogy “Tudnád helyettesíteni az exet, anélkül, hogy megkérdeznéd, miért?”