Rövid hírek
Szandi*, 2016, Már 25

Mostanság minden nagyon csendes Selena körül, mindösssze a barátai születésnapjára látogat el néha-néha, legutóbb Raquelle Stevens partiján jelent meg, ahonnan most érkezett egy újabb kép. Tegnapelőtt egy Justin Bieber koncerten is járt, melyről szintén kaptunk egy új fotót. Továbbá, azt már mindenki tudja, hogy világszerte elérhető a Revival album, azonban Ázsiában most új verzióval jelentkeztek. A dalok persze nem változtak rajta, viszont a borító egy picit más. A három kislemezről (Good For You, Same Old Love, Hands To Myself) is kaptunk képeket, bár minőségben és nagyságban sem valami jók, sajnos. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen a Revival borítója Thaiföldön, akkor lessetek be a galériába!

 PurposeTourLA005.jpg RevivalTaiwan001.jpg

HTMSingleCD001.jpg GFYCDPromo002.jpg SOLSingleCD002.jpg

A Pantene, Instagramon osztott meg egy rövid videót Selenáról, melyet a jelenlegi kampány színfalai mögött vettek fel. Az énekesnőnek azt a kérdést teszik fel, hogy milyen hajstílust visel legszívesebben, ő pedig azt mondja, hogy szereti egyszerűen, természetesen viselni a haját, de másodsorban pedig, a kontyra szavaz.


A bejegyzés utolsó pontjában pedig szeretném bejelenteni, hogy június 29.-én, Selena fel fog lépni, a világ egyik legnagyobb és leghíresebb fesztiválján, a Summerfest-en, Milwaukee-ben, Wisconsin államban, továbbá a Rossz Szomszédság második részéhez, melyben Selenának cameoszerepe van, egy újabb borítót hoztak a nyilvánosságra, melyen kedvencünket még mindig nem láthatjuk, de ettől függetlenül, a galériában vár titeket a kép.

Neighbors2Poster002.jpg ureskep ureskep

Végül, de nem utolsó sorban, egy Instagram bejegyzést osztok meg veletek, melyet Selena 17 órával ezelőtt tett közzé, a Hillsong Young & Free koncertről (kép itt), és a következőt fűzte hozzá:

Az első alkalom, hogy Istentiszteletet vezettem. Előadhattam az első istentisztelő dalt, amit valaha írtam. Nagyon hálás vagyok a kegyelméért és a megértéséért.