The Q 103.7 rádió interjú & kép
Szandi*, 2016, Már 26

Néhány órával ezelőtt, Selena betelefonált a The Q rádióhoz, és készítettek vele egy rövid interjút, melynek ki is került már az audió verziója az internetre, én pedig a fontosabb részleteket lefordítottam nektek belőle. Lentebb olvashattok az új kislemezről, új albumról, és még sok másról.

Selenának három kislemeze van a Revival albumról, és mindhárom első helyen végzett a slágerlistákon: Az énekesnő elmondása szerint, nagyon fura ezt hallani. Minden, amit akart az album elkészítése közben, hogy legyen egy kis egyénisége, mint előadó. Ezt az emberek hallották, és szerették is, ami nagyon boldoggá teszi őt. “Nagyon jó érzés, amikor bejátszanak egy dalt, és az emberek tudják, hogy te vagy az.”

A 4. kislemezről, a Revival albumról: Nagyon büszke a Revival-ra, de úgy érzi, hogy már jöhet úgymond a következő fejezet. Volt egy időszak, amikor nagyon inspirált volt, most pedig készen áll, hogy turnéra menjen, és megünnepelje a zenét, amit alkotott. Ki fog adni egy újabb kislemezt, melyen jelenleg dolgoznak, és már új dalokat is vesznek fel.

Rajongói és random kérdések

Kérdés: Írd le a rajongóidat, három szóban…
Válasz: Hűségesek, együttérzőek, és okosak. Nagyon sokat tudnak az életemről, és megértik a dolgokat. Néhányan már a Disney-s korszakomból velem tartanak, szóval nagyon király.

Kérdés: Mi volt az utolsó dolog, amit ettél?
Válasz: Rizs és bab.

Kérdés: Ki volt az utolsó személy, akinek üzentél?
Válasz: A szobatársam, Courtney, aki azt írta, hogy holnap ünnepeljük az egyik barátunk születésnapját.

Kérdés: Melyik volt az utolsó dal, amit hallgattál?
Válasz: Igazából írtam egy dalt a stúdióban, és azt hallgattam meg.

Kérdés: Ma sokszor játszottuk be a rádióban Nick Jonas és Tove Lo közös dalát. Nem tudom, hogy hallottad-e már, de zseniális.
Selena: Hallottam, lejátszotta nekem és hihetetlen. Szeretek mindent, amit jelenleg csinál és nagyon jó látni őt, ezen az új úton.

Végezetül, pedig megjelent egy új kép is, melyen Selenát a stúdióban láthatjuk Ross Golan társaságában, aki egyébként segített a Same Old Love, Cologne és Survivors című dalok megírásában is.

 ureskep ureskep