Charlie Puth Selenáról & Egyebek
Szandi*, 2016, Már 27

Mióta megjelent Charlie Puth és Selena közös dala, a We Don’t Talk Anymore, az interjúk során gyakran kérdezik őket egymásról. Legutóbb Charlie, a Most Requested Live with Romeo műsor vendége volt, melyben ismét szóba került a mi kedvencünk, az énekes beszélt a közös munkáról is, egy kicsit. A rövid részletet le is fordítottam nektek.

Annyira jó volt, ember. Selena túl különleges lány, ahhoz, hogy mindenki mindössze egy sztárnak gondolja. Lehetséges, hogy színésznőként kezdte… Nem akarom, hogy az emberek úgy tekintsenek rá, mint Justin Bieber ex-barátnője, mert ő igazából zseniális!
A nyers érzelmeit azonnal át tudja formálni… Eléri, hogy azonnal nagyon kényelmesen, és otthon érezd magad.

Tegnap már megosztottam nektek egy képet, melyen Selena Ross Golan-nel fotózkodott a stúdióban, most pedig egy újabb közös fotót posztolt, az énekesnő, az Instagram oldalára. Ross mellett még Justin Tranter és Julia Michaels is visszatért a stúdióba Selenával, ők a Hands To Myself, Good For You és a Perfect megírásában segítettek, a Revival album munkálatai során. A Z104.3 Baltimore rádió műsorvezetője, Rob Kruz jelentette be, hogy Selenaval interjút fog készíteni hétfőn, a rajongókat pedig megkérte, hogy tegyenek fel kérdéseket, az #askselena hashtaget használva, Twitteren.

Nagyon izgatott vagyok, hogy @selenagomez itt lesz a műsorban, hétfőn. Milyen kérdéseitek vannak hozzá? Tudassátok velem! #askselena

 ureskep ureskep ureskep

A Pantene-től kaptunk egy újabb rövid videót, melyben a termékeiket reklámozzák, és közben a Hands To Myself klipje megy. A videót ide kattintva nézhetitek meg.