Apróságok
Szandi*, 2016, Már 28

Sziasztok! Először is szeretnék minden látogatónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni, a lányoknak pedig sok locsolót! Selena, a tegnapi nap folyamán, Ashley Cook, Courtney Barry, Caroline Franklin és Raquelle Stevens társaságában ünnepelt, közösen ellátogattak a Hillsong templom húsvéti rendezvényére. Az eseményről mindössze két képet és egy videót (katt) kaptunk, ezek közül egyet Caroline töltött fel az Instagramjára, a másikat pedig egy rajongó készítette, Selenát a bal sarokban láthatjátok. (1. kép) Szintén az ünnep alkalmából Ceallach Spellman színész, és egyben a BBC egyik műsorvezetője örvendeztette meg az Instagram követőit, egy közös képpel, melyet még akkor készítettek, amikor Selena Londonba látogatott, a BBC Radio 1 stúdiójába.

2016Marco219-0.jpg InstagramOthers1049-0.jpg 001-25.jpg ureskep

Mikor Selena Párizsban tartózkodott, az Acces Illimité műsorvezetőjének, Anouk Mounier-nek adott egy interjút, mely tegnap került adásba. A teljeset még nem kaptuk meg, de egy néhány másodperces videót közzétettek már, amelyben Selena a zenéjéről beszél, és franciául is szól, néhány mondatot. A galériánk 4 új képpel gazdagotott, ezzel kapcsolatosan.

AccesIllimite006.jpg AccesIllimite005.jpg AccesIllimite004.jpg AccesIllimite003.jpg

Anouk: Miért volt fontos a számodra, hogy a saját szavaidat énekeld?
Selena: Soha nem tudtam, hogy tudok írni. Ha ennek így van értelme. Mert írnék, és általánosan beszélnék dolgokról, de soha nem éreztem magam eléggé magabiztosnak ahhoz, hogy tényleg beszéljek róla. Annyi mindent szeretnék mondani, és nem tudok tovább sz*rozni.


A We Don’t Talk Anzmore volt az első alkalom, hogy Charlie Puth és Selena együtt dolgozott, viszont úgy tűnik, hogy nem az utolsó. Az énekes, a 24 Hours Toronto-nak adott egy interjút, melyben a következőt mondta:

A minap azt mondta nekem Selena, hogy szeretné, ha részt vennék az új albumának, a készítészi folyamatában, mert lehetséges, hogy lesznek benne olyan hangzások, amelyekben ő még annyira nem jártas.