Újabb interjúk Párizsból & hírek az új albumról
Szandi*, 2016, Már 28

A hónap elején járt Selena Párizsban, és még a mai napig is kerülnek elő újabbnál újabb interjúk. Ma már megosztottam veletek egy rövid részletet az Acces Illimité interjúból, mely a tegnap került adásba, most pedig még több érkezett, melyek által betekinthetünk egy kicsit a NRJ Event kulisszái mögé, hogy mi minden történt ott, ezen kívűl pedig a Selenatorok is említésre kerülnek. A videók a TV-ből lettek rögzítve, egy rajongó által, francia feliratosak, és értelemszerűen angol nyelven vannak, mindössze csak Twitteren érhetőek el egyelőre, és nem mindig lehet érteni, hogy mit mondd Selena, de igyekeztem nektek minél érthetőbben lefordítani, az énekesnő szavait.

Anouk: Az egyik legjobb barátnőd, Taylor Swift meghívott, hogy csatlakozz hozzá a színpadon. Te is ezt fogod tenni?
Selena: Az jó lenne, nem tudom, még nincsenek terveim, hogy őszinte legyek.
Anouk: Mikor van időtök együtt lenni? Mit csináltok olyankor?
Selena: Tudod, nagyon szeretünk elmenni egy étterembe, de néha csak le kell ülnünk egymás konyhájába és élveznünk a közös pillanatot. (videó itt)

Anouk: A Hands To Myself-ben és a Good For You-ban, sokkal érettebb és szexibb vagy, mint máskor. Feltetted már magadnak a kérdést, hogy a rajongóknak mi lesz a véleményük erről?
Selena: Nem, mert tudom, hogy amit én gondolok a szexiség meghatározásáról, nem azt fogja gondolni más, vagy valamelyik rajongóm. Úgy hiszem, hogy a szexiség abban rejlik, hogy önmagad vagy. És ha ez azt jelenti, hogy egy selyemruhában akarsz lenni, mint én legtöbbször, vagy egy fehér pólóban, és farmerben, az is szexi tud lenni. Szóval úgy gondolom, hogy ez egy nagyon fontos időszak volt az életemben. (videó itt és itt)

Anouk: Nagyon köszönöm, tudom, hogy más interjúd is lesz még hamarosan, egy nagy eseményen!
Selena: Egy rajongói találkozóra megyek, szóval úgy gondolom, hogy legalább 200 rajongó lesz ott, és együtt fogok lógni velük.
Selena: Találkozunk odalent?
Anouk: Igen, ott leszünk, köszönöm! – fejezték be ezzel az interjút (videó itt)

Az interjú végezetével, Selena ellátogatott a NRJ nagy eseményére, ahol számos rajongóval fotózkodott, és beszélt is velük. (videó itt és itt) Az egyik szerencsés telefonon keresztül beszélhetett Selenával, bár annyira boldog volt, hogy a sírástól szóhoz sem tudott jutni. (videó itt) Az énekesnő megköszönte neki a támogatást, valamint, hogy mellette áll és elárulta, hogy a rajongóiért kel fel minden nap, és csinálja ezt az egészet. Később Anouk Mounier, az Acces Illimité műsorvezetője, újra kérdezett néhány dolgot Selenától, a rajongóiról, melyre ő így felelt:

Nem veszek semmit lazára. Fontos nekem, hogy a rajongóim tudják, hogy én is átéltem azokat a dolgokat, amiket ők, és, hogy nekem is voltak nehéz időszakaim. Megosztom ezeket velük. Együtt növünk fel, szóval megértem. Néhányan nagyon érzelmesek. Néha én se tudom visszafogni magam, mivel én is nagyon érzelmes vagyok. Egész életemben ezt csináltam, nélkülük nem ment volna. Nagyon szoros a kapcsolatunk. (videó itt és itt)

A Twitteren, Instagramon és Ask.Fm-en is elérhető The Story Rares oldalt egy olyan személy vezeti, aki közeli kapcsolatban áll Selenával, és rengeteget tud a munkálatairól. Számos képet és információt köszönhetünk neki. Ezúttal egy rajongónak árulta el, hogy az új albumával kapcsolatosan, a következő emberek közül beszélt valakikkel: Wiz Khalifa, Timbaland, The Weeknd, és még másokkal is, de nem mondta pontosan, hogy az előbb említett nevek közül, pontosan kiket sikerült elérnie a kedvencünknek, és ez azt sem garantálja, hogy közös dalok fognak születni.