Az utóbbi néhány napban, igen csak sok rádiónak adott interjút Selena, és az összesben a fő téma, a közelgő Revival turné volt. Az énekesnő elárulta többek közt, hogy zongora-, és táncórákat vesz, mivel szeretné megfogadni Pharrell tanácsát, emellett azt is tudatja velünk, hogy a Kill ‘Em With Kindness lesz a következő kislemez a Revival albumról. Mint azt már megszokhattátok, a fontosabb részleteket most is igyekeztem lefordítani, és mivel nagyon hosszú lenne a bejegyzés, ezért a tovább gombra kattintva olvashatjátok majd el teljes egésszében.

MIX 106.5 rádió

A Revival turné próbáiról: Turné próbákon voltam, eléggé őrült volt, de nagyon jó érzés. Erre koncentrálok. Már két éve nem turnéztam, és majdnem egy évig dolgoztam az új albumon, és nem tudtam igazából, hogy milyen. Csak azt tudtam, hogy meg akarom találni az egyéniségem, mint előadó, és, hogy ezek a kislemezek olyan sorrendben jöjjenek majd ki, ahogy én szeretném… Úgy érzem, hogy megerősödtem, igazság szerint. Egy óra énekóra, egy órát zongorázok, és 6-12 órát pedig táncolok. Mindent bele akarok adni ebbe a turnéba.

Pharrell Williams énekesről: Pharrell azt mondta, mikor beszéltem vele, az új dolgokról, hogy Beyoncé minden nap próbált. Én pedig rávágtam, hogy én is ezt akarom csinálni. Ki akarom mondani, hogy “kidolgozom a belemet”, meg akarom csinálni.

Arról, hogy hol tart most: Két évvel ezelőtt, teljesen máshol tartottam az életemben, most már olyan dolgok motiváltak, amelyek megtörténtek velem, és tényleg nagyon jól érzem magam. Ez a legjobb dolog, amit valaha éreztem.

A hangjáról: Próbáltam úgy érezni, hogy muszáj így, vagy úgy hangzanom, hogy jó legyek. A beszédhangom mély, és nagyon szerettem volna megtalálni az énekhangomat is, úgy éreztem, hogy Abben élek. Abban a fázisban éltem. Nagyon érzelmes vagyok, és szerettem volna ezt zenévé formálni.

Az Istentisztelő daláról, a Nobodyról: Az album Deluxe verziójára írtam ezt a dalt. Úgy hangzik, mint egy szerelmes dal, de bármi lehet, amit csak szeretnének az emberek, de én személyesen egy Istentisztelő dalnak szántam, és elő is adhattam. Fantasztikus pillanat volt.
Arról, hogy mélyebbre ásná-e magát az olyan műfajban, mint amilyen a Nobodyé: Ahogy mondtam, a dal szólhat egy pasiról, egy férjről, vagy egy feleségről, és tudod, számomra arról a szerelemről szól, amit megtalálhattam köztem és Isten között. Szóval úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas ilyet alkotni.

A közelgő projektjeiről: Azt hiszem nagyon sokat fogok írni, és szeretnék kezdeni valamit a közösségi oldalaimmal is, a rajongóimnak, szóval jelenleg az alkotási fázisban vagyok. Meglátjuk, hogy mi fog történni, de idáig nagyon szórakoztató.

Arról, hogy hogyan kezeli a folyamatos utálkozásokat: Ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy felnőttem, és kicsit már hozzászoktam, de néha egyszerűen csak ki kell törölnöm. Csak egy kis időre. Le kell tennem a telefonomat, és emlékezni a való világra, ahol olyan emberek vannak, akik élvezik a munkát, és a szeretetet, de azért mégis szívás.

97.5 NOW rádió

A turné próbákról: Nagyon kemények voltak idáig. Egy óra énekkel kezdünk, utána egy óra zongora, 5-6-7 óra tánc. Jelenleg a vizuális dolgokat próbáljuk összerakni, és nagyon mókás.

A Revival turnéról: Először is, a színpad esztétikailag nagyon szép, és különbözik minden mástól, amit eddig csináltam. Ez az album és ez az év egy hatalmas vátozás volt. Nagyon sok fájdalmas pillanatot tartogatott a számomra, és őszintén szeretnék mindent amim van, beleadni ebbe a turnéba.

Arról, hogy mikor szeretné kiadni a következő kislemezt: Nem tudom pontosan. Stúdióban vagyok, és már dolgozom az új dalokon. Alig várom, hogy megünnepelhessem ezt az “ÉBREDÉST”, de jó, hogy már azt érzem, továbblépek, de a Kill ‘Em With Kindness szöveg szempontjából a kedvenc dalom az albumról, szóval nagyon várom, hogy megoszthassam az emberekkel ezt a történetet.

Az új dalokról: Miután annyi minden elkezdett történni a turnéval kapcsolatosan, felhívtam Justin Trantert és Julia Michaelst, két írót, és azt mondtam “Térjünk vissza a stúdióba, úgy érzem, hogy ki kell adnom új dolgokat és vannak ötleteim”, és ott voltunk a stúdióban, dolgoztunk.

Az új dalok megírásáról: Szeretem kibeszélni magamból a dolgokat, olyan emberekkel, akikben megbízom. Találtam egy olyan csapat embert, akik valahogy kapcsolódnak ehhez, legyenek azok producerek vagy írók, és úgy érzem, hogy bárhová megyek a stúdióban, csak úgy megtörténik. Szeretek rájönni a dolgokra, menet közben.

Hogyan kezeli az Instagram hírnevet: Nem tudom, ez nagyon vicces. Már egy ideje van Instagramom, és ugyanúgy élvezem, mint mindenki már. Voltak pillanatok, amikor az őrületbe kergetett és ki kellett törölnöm, mert túlságosan bekerített volna, szóval nem tudom. Próbálok nem rá gondolni. Válaszolni fogok, és kedvelek majd dolgokat, de nem leszek rajta egy ideig. Néha szünetet kell tartanom.

A jelenlegi kedvenc előadójáról: Ez nehéz kérdés. Úgy gondolom, hogy mindenki teszi a saját dolgát, amit nagyon szeretek. Szeretem, amikor minden zene különbözik, és mindenki a maga módján csinálja, szóval nem tudom, de nagyon szeretem Rihannát.

Az előadóról, akivel szeretne együtt dolgozni: Nagyon szeretnék összeállni Pharrellel, úgy gondolom, hogy ő szuper tehetséges. Emellett Justin Timberlaket is szeretem. Nagyon sok ember van, akikre igazán felnézek, és akikkel szeretnék együtt dolgozni.

A Revival turné menetéről: Már tanultam egy-két dolgot, de még mindig az elején vagyunk. Nagyon jó lesz, alig várom, hogy kész legyen, és útnak indulhassunk.