Újabb rádiós interjúk
Szandi*, 2016, Már 29

Selena Gomez egy percig sem pihen, folyamatosan adja az interjúkat telefonon keresztül, ma már kettőt elhoztam nektek, viszont most újabb három érkezett, legnagyobb örömünkre. Ezekben említésre kerül az unokatestvérének, Priscillának eljegyzése, Húsvét, Revival turé, IHeart Radio Music Awards, és még sok-sok más is, így érdemes elolvasni/meghallgatni őket. Mivel ezúttal is túl hosszú lenne a bejegyzés, ezért a tovább gombra kattintva olvashatjátok el a teljeset. A három interjúból most kettőt fordítottam le nektek, a harmadikkal pedig holnap érkezem, amely a Kidd Kraddick in the Morning műsornak készült, a mai nap folyamán! Addig is jó szórakozást ezekhez!

Z100 rádió, New York

A húsvétról: Nem metntem haza Húsvétra. Épp a turné próbák közepén vagyok, de elmentem a templomba ;s jó volt.

A következő albumáról: A kiadóm nem számított arra, hogy bármin is fogok dolgozni mostanában. Azt mondták, hogy ha akarok új albumot, akkor a turné végezetével tegyem meg, de a turné elokészületeikor, inspirációt szereztem, nem álltam le az írással, és elkezdtem zongora leckéket venni. Felhívtam oket, hogy adják ki a stúdiót egy hétre. Beszéltem Justin Tranterrel és Julia Michaelsszel, akik az íróim, és elmentünk a stúdióba. Az idot próbálom pihenéssel tölteni, csak az a helyzet, hogy nagyon inspirált vagyok.

iHeart rádió

A Revival turné megpróbáltatásairól: Rendben van, nem panaszkodhatok. Mindenem fáj, de ez azt jelenti, hogy a táncpróbák és minden más, nagyon jól mennek. Azt gondolom, hogy azért fáj ennyire minden testrészem, mert a színpad nagyon különbözik az eddigiektől, még nem szoktam hozzá, persze így sokkal keményebb… Nem fogok a legjobb táncossá válni egy hónap próbálás után, mert pont erre van a turné, de azért készen akarok állni rá, jobb akarok lenni, mint eddig voltam. Igen, semmi kétség, hogy sokat edzek egy két órás műsorért. Mindig futok, reggel felkelek, énekóráim vannak, aztán pedig tánc. Öt óra megy rá a napomból erre, de mindenképp megéri.

A húsvétról: Elmentem templomba a barátaimmal, utána pedig az egyiküknek a családjához, sokat ettünk, aludtunk egy kicsit, majd egész éjjel táncoltunk. Az egész napot Los Angelesben töltöm, mivel ott vannak a táncpróbák… kezd honvágyam lenni.

Arról, hogy mekkora Spurs rajongó: Igen, nagy rajongójuk vagyok. Remélem, hogy el tudok menni valamelyik meccsre. Apukám is egy volt közülük, ezért mindig nagyon megérintett, amikor veszítettek. Úgy nőttem fel, hogy apával meccseket néztünk, ez volt a közös programunk. Nagyon szeretek meccsekre járni.

Priscilla DeLeon és Jay Cosme eljegyzéséről: Igen [tele van az internet a videóval, melyben Selena egy asztalon táncolt], igazából ott voltam az unokatesóm eljegyzési buliján. Hat hónappal idősebb nálam, együtt nőttünk fel, a rajongóim tudják, hogy miért volt velem mindig, egész életemben. Mindig úgy beszélek róla, mintha a testvérem lenne, és nagyon rég óta várunk erre. Mindig is az a lány volt, aki férjhez akar menni, szóval nagyon jó látni, hogy végre valóra válik az álma.

A kedvenc helye, ahová utazik: Tény, hogy Miami az unokatestvérem kedvenc helye. Minden helyet szeretek, ami egy kicsit trópusi, nagyon szeretek meleg helyeken lenni. Vezetni a part mentén, valami távoli helyen, megnyugtat.

Az iHeart Radio Music Awardsról: Igen, meg fogok jelenni, és azt hiszem díjat is átadok majd. Soha nem tervezem előre a köszönőbeszédeket, úgy érzem, hogy bármit teszek, csak oda vezet, hogy még stresszesebb legyek. Emlékszem, amikor az első VMA-m során azt mondtam: Vigyázzatok magatokra! a beszédem végén. Folyamatosan arra gondoltam.

A DNCE-ről: Akkora őrültség! Igen, velük voltam a Jingle Ball koncerteken is. Nos, együtt nőtte fel Joeval, szóval nagyon jól ismerem Joet és Jacket, már 15 éves korom óta. Nagyon várom, hogy együtt koncertezzek velük.

Rajongói kérdések:
Kérdés: Mit a legjobb csinálni egy nyugodt, laza vasárnapon?
Selena: Nagyon szeretek enni. Szeretek főzni és enni. Oh és kimenni, mert mindig valahol kint vagyok, nem számít, hogy forgatáson, vagy a stúdióban. Nagyon szeretek kint lenni.

Kérdés: Melyik filmjeid közül szerepelnél valamelyiknek a második részében?
Selena: Nem tudom… Hallottam, hogy a Spring Breakers folytatásáról beszéltek, de nem szerepelnék a második részében. Jó volt, de csak mint tapasztalat. Nem muszáj minden filmnek folytatódnia, de már csak a gondolat, hogy újra együtt dolgozzak ezekkel az emberekkel, fantasztikus.

Kérdés: Melyik a legkiemelkedőbb eredményed?
Selena: Emlékszem, amikor 99 kívánságot teljesítettem, a Make-A-Wish szervezetnél. Fantasztikus volt.

Kérdés: Melyik a kedvenc szuperhősöd?
Selena: Az Ant-Man (A Hangya). Igen, hogy őszinte legyek. Láttam az összes ilyen filmet, néha a női karakterek megszállottja leszek, de amikor megnéztem A Hangyát, és ott volt Paul Rudd, érdekes volt!