Kidd Kraddick in the Morning rádiós műsor
Szandi*, 2016, Már 30

A tegnapi napon annyi rádiós interjú jelent meg, hogy nem győztem fordítani őket, és egy csak mára maradt, mivel erre nem volt időm. Az alábbi interjú a Kidd Kraddick in the Morning című rádiós műsorban készült Selenával, a tegnap délután folyamán, s említésben kerül benne a Revival turné és album, Saturday Night Live, Hands To Myself, A$AP Rockyval való közreműködés és még sok más is. Egyébként a holnap (2016.03.31) Selena újabb interjút fog adni a The JoJo Lopez rádiónak is, melyben szó lesz a zenéjéről, turnéjáról, filmekről, arról, hogy mit gondolt igazából arról a Good For You verzióról, melyet Daniel Tosh készített (aki nem tudná miről van szó, az itt megnézheti).

A Revival albumról: Ez az album nagyon fontos a számomra, de már arra törekszem, hogy valami jobbat hozzak össze, és folytassam. Előadni ezt az albumot a turnén… ez minden, ami lázba hoz. Ez a kedvenc részem.

Arról, hogy hogyan reagált az anyukája, a Hands To Myself klipre: Az anyukám szervezett be a Spring Breakersbe. Még mindig anyáskodik, de úgy gondolts, hogy nagyon király, és szerette a dalt is. Egyébként a Same Old Love a kedvence.

A magabiztosságról: Jól érzem magam ott, ahol vagyok. Jól érzem magam a bőrömben.

Arról, hogy mit várjunk a Revival turnétól: Igazából most először zongorázok egy turnén, szóval egy órát tartó zongoraórákra jártam, utána voltam szintén egy órás énekórán, aztán minden nap 5-6 órát táncolunk. A színpad gyönyörű, mi hoztuk össze, és a dallistát is. Olyan show-t akarok előadni, amit még soha nem láttak az emberek tőlem, szóval nagyon szép lesz. Nagyon sok féle érzést és témát közvetít ez az alvum, amely főként a sebezhetőség és az erő. Nagyon mókás lesz.

A különleges vendégekről: Meglátjuk, hogy Fetty vagy A$AP jön-e majd valamelyik fellépésre. Nagyon szeretném. Azt hiszem, hogy az a legjobb az éneklésben és a fellépésekben, hogy olyan emberekkel csinálhatod, akiket szeretsz.

A$AP Rocky és Wiz Khalifa-val kapcsolatos randizási pletykákról: Ez nevetséges. Még A$AP is ezt mondtam. Még mindig az vagyok aki voltam, és ez pedig csak a zeném. Elküldtem a dalt A$AP-nek, pedig azt sem tudtam, hogy kicsoda ő, csak szerettem a zenéit, és a műfajt, amit képvisel, szóval nyilván ez vicces. Úgy gondolom, hogy mindenki azon a véleményen van, hogy ennek semmi értelme.

Az Instagramról: Soha nem ez volt a célom (hogy ő legyen a legkövetettebb ember – szerk.). Bajba kerültem egy interjú során, amikor valaki ezt kérdezte tőlem én meg azt mondtam “Nem, hogy őszinte legyek nem igazán érdekel, nagyon szeretem az Instagramot, de néha nagyon rossz”, ők meg “Nem mondhatod ezt róla! Te vagy a legkövetettebb ember!” én meg “Sajnálom!” *Nevet* Nem azt mondom, hogy nem tetszik. Mint bármelyik más 23 éves lány, én is szeretek posztolni dolgokat, néha túl sokat mondok, megosztok egy képet, aztán törlöm, mert nem kellett volna posztolnom, nem tudom… Csak szeretem, hogy kapcsolatban lehetek a rajongóimmal, és az emberekkel, de néha tartanom kell egy kis szünetet.

Az utálkozókról: Ha tetszik ha nem, ezekkel kezded a napodat, és ezekkel is fejezed be, néha csak szeretném megváltoztatni a jelszavamat, vagy megkérni Theresát, az asszisztensemet, hogy változtassa meg, és letörölném a telefonomról néhány napra, szóval ébredés után nem néznék rá azonnal. Szóval most és a későbbiekben is ezt kell majd tennem.

Arról, hogy visel-e álruhákat ahhoz, hogy elrejtse magát: Nem, már próbáltam viselni szőke parókát egy baseball sapkával, de rájöttem, hogy nagyon kellemetlen és csak rosszabbá teszi a helyzetet. Az emberek meg kérdezik, hogy ki az a szőke ember. Csak szeretek otthon maradni, amikor úgy érzem, hogy nem vagyok olyan hangulatban, hogy kimenjek, vagy elmegyek a lakásommal szemben lévő Mexican Taco-ba.

Miért választott inkább egy lakást, nem pedig egy hatalmas birtokot: (Selena előzőleg valóban egy kisebb birtokon élt, de meggondolta magát és elköltözött – szerk.) Nevetséges! 23 éves vagyok, mit csinálok? Szóval szereztem egy lakást a városban. Csak én és a lakótársaim.