Creative Loafing: Néhány kérdés Rob Burnett rendezőhöz
Szandi*, 2016, ápr 01

A mai Atlanta filmfesztivált, mely a 40. alkalommal kerül a megrendezésre, a The Revised Fundamentals of Caregiving (vagy rövidített címén: The Fundamentals of Caring) filmmel fogják megnyitni. Már biztos tudjátok, hogy Paul Rudd mellett Selena Gomez a főszereplő ebben a filmben. Ennek kapcsán a Creative Loafing készített egy interjút Rob Burnett rendezővel, melyben a kedvencünk is említésre kerül. A róla szóló részletet le is fordítottam nektek.

CL: Úgy tűnik az, hogy Selena Gomez szerepel a filmedben, nagyon megnövelte az Instagram követőid számát, a rajongói által.
RB: Nos, eléggé vicces, hogy egy 50-es éveiben járó férfinak egy egész seregnyi Instagram követője van, akik Selena Gomez rajongók. Néha ugratom őket egy kicsit. Egyszer posztoltam egy képet a hotel ajtajáról, ahol épp voltam és azt írtam “A világ legszexibb nője fog besétálni ezen az ajtón” aztán a következő képen besétált a feleségem, és teljesen megőrültek, azt mondták “Látni akarjuk Selenát! Mutasd meg nekünk Selenát!”

Ezen kívűl a rendező azt is elmondta, hogy sok embernek elszáll az agya a hírnévtől, viszont Selena két lábbal a földön jár, és nagyon kedves volt a gyerekeihez is, amikor ellátogattak a forgatásra. Amikor Atlantában forgattak, az énekesnő nem vitt magával minden fölösleges kacatot az útra, hanem tényleg csak azokat a dolgokat, amelyekre szüksége volt. Igazi “nagy gyereknek” nevezte Selenát, és örül, hogy megismerhette őt.