Z100 rádió interjú
Szandi*, 2016, ápr 03

Pár napja készített interjút Selenával az egyik legnagyobb rádió Amerikában, a Z100 rádió, akkor hoztam is belőle egy részletet, viszont csak most került fel a teljes anyag az internetre. Ezúttal is a szokásos témák kerültek szóba, mint például a Revival turné, Húsvét, DNCE, de néhány rajongói kérdésre is válaszolt a kedvencünk. Igyekeztem az audió alá összefoglalni az interjú fontosabb pontjait.

Húsvét: Selena elárulta, hogy nem a családjával töltötte az ünnepet, mivel a turnépróbák miatt Los Angelesben volt, de azért ellátogatott a templomba.

Revival turné: Az énekesnő nagyon izgatott és az életének legszuperebb pillanatait éli meg jelenleg. Nagyon sokat gyakorol, ének- és zongoraórái vannak, valamint naponta 5-6 órát tölt táncolással. A ruhák és a színpad pedig még jobban sikerültek, mint amilyenre számított.

A végső döntés mindig az övé: Selena állítása szerint nagyon fontos, hogy a turné kapcsán az utolsó szót mindig ő mondja ki, valamint azt is megemlíti, hogy a rajongói jobbak bárkinél.

A DNCE-ről: Selena már évek óta jó viszonyt ápol Joe Jonas és Jack Gyllenhaallal, így izgatottan várja a közös turnézást.

Az új albumáról: Selena már dolgozik az új albumon, de nem akarja elsietni. Nagyon inspirált és egy percig sem áll meg.

Riporter: Mi tesz téged a legboldogabbá?
Selena: Az, hogy kreatívnak érzem magam. Megállás nélkül zenét hallgattam a kocsimban, nagyon izgatott vagyok, még jobban meg van szervezve, mint eddig bármi amit csináltam. Tudni, hogy turnén leszek, beszélhetek a rajongóimmal, beszélhetek már emberekkel… még jobban fényt hoz a sötét napjaimba.

Riporter: Melyik dalod a legérzelmesebb és melyik a legszemélyesebb?
Selena: The Heart Wants What It Wants és Kill ‘Em With Kindness.

Riporter: Te magad találtad ki a koreográfiát?
Selena: Nem, van egy koreográfusom, mivel nem én vagyok a világ legjobb táncosa, és szeretném ha összhangban lenne minden a zenével. Szóval minden nap 5-6 órát próbálok.

Riporter: Mi van a hűtőszekrényedben?
Selena: Kóla, víz, gyümölcslé, tej, jégkrém… Minden.