iHeart Radio Music Awards
Szandi*, 2016, ápr 04

Ma hajnalban került megrendezésre az iHeart Radio Music Awards, amely az iHeart Radio által szervezett zenei díjátadó. 2014-ben volt a legelső, és azóta folyamatosan minden évben sor kerül rá. Ezúttal Los Angelesben, a The Forum nevezetű aréna adott helyet az eseménynek. A rendezvény a vörös szőnyeges felvonulással kezdődött, ahol a kedvencünk is megjelent egy a vöröses-narancsos színű kezeslábasban, amely a Mugler’s Spring 2016-os kollekciójából van, emellé pedig egy Amure nyakláncot és egy Jimmy Choo kézitáskát választott. A felvonulás kapcsán 300 HQ illetve MQ minőségű kép került fel a galériánkba, valamint két videót is megnézhettek.

027.jpg 028.jpg 019.jpg 017.jpg


A felvonulás után következett a legfontosabb rész, vagyis a díjak átvétele/átadása. Selenát három kategóriában jelölték, az első a Legjobb rajongói tábor, melyet végül Justin Bieber rajongói, a Belieberek zsebeltek be, a második az Év női előadója, melyet Taylor Swift vett át a díjátadó során, és utolsónak maradt a Biggest Triple Threat, ami viszont Selenáé lett. Erre a díjra olyan előadókat jelöltek, akik több dologgal is foglalkoznak, ez Selena esetében az éneklés, a színészet, valamint a tánc. A díjat Pete Wentz nyújtotta át neki, az énekesnő pedig ahogy azt illik, mondott egy rövid beszédet is.

Köszönöm! Köszönöm szépen, őszintén, hogy hallgatjátok, megveszitek a zenémet. Ez egy zavaros, szép átmeneti időszak volt a számomra, és igazán meg szeretném köszönni az Interscope-nak is. Ez az első album amit közösen csináltunk, és engedtetek, hogy menjek, és tegyem a dolgomat, létrehozzam ezt az albumot annyira hitelesen, amennyire lehetséges. De ez a díj nem csak az enyém, hanem minden emberé aki hallgat és megnéz. Ti vagytok az oka annak, hogy csinálom amit csinálok. Nagyon köszönöm! Isten áldjon, köszönöm!


Ám nem ez volt az utolsó eset, hogy az este folyamán felvonult a színpadra, mivel a legjobb barátnőjének, Taylor Swiftnek átadta az Év albuma díjat. (videó itt) Ekkor már egy más összeállítást viselt, a ruhaváltás egyébként Justin Bieber fellépése közben történt. Egy Jenny Kayne által tervezett kabátot viselt, melyhez farmert és toppot választott. A galériába a színpadról is több kép felkerült, illetve a belső részben még több sztárral is pózolt az énekesnő, köztük Pharrell Williams, Pete Wentz és Taylor Swift, meg a díjával. Minden kép megtalálható a galériában.

518964946.jpg  AP905003220353.jpg

Utolsónak hagytam a közösségi oldalakra feltöltött képeket, illetve videókat. Hung Vanngo sminkes posztolt egy csodálatos selfiet Selenáról az Instagram profiljára, mely az esemény előtt készült. Emellett Snapchaten osztott meg képeket az iHeart Radio és szintén a sminkes Selenáról. Az első videóban láthatjuk (itt), ahogy épp az eseményre taznak, a másodikban pedig amikor távoznak (itt), mindkét videóban a Fifth Harmony legújabb slágerét, a Work From Home-ot hallgatja, az utóbbit egyébként az egyik tag, és egyben jó barátnője, Camilla Cabello is retweetelte.

2016iHeartAwards002.jpg 2016iHeartAwards008.jpg 2016iHeartAwards003.jpg sonofapharaoh_14597337680235B15D.jpg

Az esemény után Selena a barátai társaságában ellátogatott a kedvenc éttermébe, a The Nice Guy-ba, az érkezésről kaptunk nagyon jó minőségű paparazzi képeket is, melyeket a lenti fotókra kattintva elérhettek!

 AG107421_01.jpg AG107421_03.jpg AG107421_04.jpg