Úgy tűnik Selena egy percre sem áll le, hanem mindig valami új dologgal lepi meg a rajongóit. A napokban a Freeform csatornával kötött egy szerződést, az édesanyja, valamint Aaron Kaplan társaságában, melyben megerősítette, hogy újabb sorozatnak lesz az ügyvezető producere. Erről az információról a Deadline Hollywood tudósított, melyből kiszedtem a fontosabb információkat és összegeztem nektek.

A projektet az Empire című sorozat latin-amerikai verziójához hasonlították, mely jelenleg is fejlesztés alatt áll. A történet egy latin-amerikai térségben fog játszódni, és egy 18 éves lány életét fogja nyomon követni. A projekt vezetője Ana Cobarrubias, jelenleg keresik a sorozat íróját. Az ötlet Aaron Kaplan fejéből pattant ki, aki az inspirációt a “The Zimmer Children’s Museun Discovery” díjátadó vacsoráján szerezte, még novemberben, mikor díjat nyújtott át az ügyvédjének. Mivel a csatorna vezetőinek is tetszett az ötlet, ezért Kaplan felvette a kapcsolatot Selenával, hogy ő legyen az egyik producer.

A sorozatról egyelőre nincs több információ, de amint érkezik mindenképp megosztásra kerül majd. Egyébként ne feledjétek, hogy nem ez az egyetlen sorozat, melyet Selena rendez, hiszen hamarosan a 13 Reasons Why is a képernyőkre kerül!