Apróságok
Szandi*, 2016, ápr 06

Sziasztok! Ma nagyon kevés hír érkezett Selenáról, de azt a picit is elhoztam nektek. A tegnap már közöltem veletek, hogy elkezdték forgatni a különböző kisfilmeket a Revival turnéra, a színfalak mögül most egy újabb képet kaptunk, mely a forgatáson készült, ezt egyébként Selena berakta az Instagram ikonjának is. Továbbá a kedvencünk sminekese, Hung Vanngo egy újabb képet osztott meg, melyet az iHeart Radio Music Awards előkészületeikor lőtt magáról Selena. Képek szempontjából a Cornetto fagylalthoz érkezett egy újabb promó kép, és ezzel ennyi is.

    ureskep

Csütörtökön kerül megrendezésre a We Day California esemény, azt már régebbről tudjuk, hogy Selena is részt fog venni az eseményen, most viszont azt is megerősítették, hogy valamilyen formában lesz egy fellépése is, még nem tudni, hogy énekelni fog, vagy a szokásához híven hallhatunk tőle egy inspiráló beszédet. Az esemény színfalai mögött készítettek vele egy interjút, melyet le is fordítottam nektek.

Mi a kedvenc részed a We Day vezetésében?
Nagyon szeretek beszélni olyan dolgokról, amelyek számítanak, nagyon jó érzést keltenek bennem – csak használni a hangomat valami jó célra, tudod? Az életemre tekintek és arra, hogy ezek a gyerekek mennyi mindent tesznek a világért, s ez inspirál engem.

Mi az oka annak, hogy ilyen közel állnak a szívedhez?
Azt hiszem a gyerekek mindig is közel álltak hozzám. Ők járultak hozzá ahhoz, hogy valóra váltsam az álmaimat. Szóval nagyon tisztelem azt a tényt, hogy egy példakép vagyok a számukra, nagyon jó az lenni nekik.

Miért érzed fontosságát annak, hogy a közösségi platformodon visszaadd mindezt?
Azért! Milyen más célból? Nekem ez a munkám. Nagyon szeretem amit csinálok. Nagyon szenvedélyesen használom a hangomat. Rengeteg követőm van a közösségi oldalakon, de ez nem a mindenséget jelenti, ha nem beszélek valami minőségiről.

Ha adhatnál a 16 éves önmagadnak egy tanácsot, mi lenne az?
Úristen, azt, hogy kedvesebb legyek önmagammal! Azt hiszem még mindig tanulom ezt a leckét. Te vagy az egyetlen ember, aki ténylegesen szeretni tudja azt, aki vagy. Senki nem fog téged teljessé tenni, hanem te magadnak kell.

És végül, de nem utolsó sorban, mikor Selena még Párizsban tartózkodott, adott egy interjút a Le Lab Virgin rádiónak,  a teljes anyagot pedig április 10.-én, vasárnap fogják majd leadni. Erről megjelent egy rövid előzetes videót, melyben láthatjuk, ahogy Selena megérkezik a stúdióba, fotózkodik a rajongóival, majd aláír egy vásznat, melyen a DNCE banda neve is feltűnik.