A tegnap este pontosan amikor az oldallal foglalkoztam, akkor vette kezdetét a We Day California és érkezett néhány kép, viszont azóta sok képpel bővítettem a galériát, illetve érkeztek interjúk is, és úgy gondoltam jobb lesz ha egy teljesen új bejegyzésbe írom bele. Az esemény kapcsán immáron 216 kék szőnyeges, 57 fellépéses, és 20 közösségi oldalakra feltöltött fotó ékesíti az oldal galériáját. Ugorjunk most kicsit a viseletre. A kék szőnyegen az énekesnő a The Row által tervezett tavaszi kollekcióból viselt egy sárga, hosszú bőrkabátot, és szintén a The Rowtól egy egyszerű fehér pólót párosított a Vetements Patchwork nadrágjához. A kiegészítőket nem vitte túlzásba Selena, mindössze egy chocker nyakláncot viselt Jennifer Fishertől, valamint egy Me to We Dream BIG Rafiki karkötőt, melyet egyébként a tavalyi rendezvényen is viselt. Az összeállítás utolsó, de egyben nagyon fontos tényezője a cipő, mely Manolo Blahnik műve. A Kill ‘Em With Kindness eléneklése közben már jóval szexibbre vette a figurát, ugyanis egy Kiki de Montparnasse Porno Rachel shortot, valamint szintén ebből a kollekcióból viselt egy melltartót. Ehhez párosított még egy átlátszó ruhát, mely a Houghton által tervezett 2016-os őszi-téli kollekcióból van, a hátán pedig megtalálható a GRACE, azaz KEGYELEM szó. A szexi szerelést még feldobta egy vagány Paul Andrewtól származó csizmával.

wenn23719201.jpg 2016-04-07T174004Z_1450407268_D1AESXASMEAB_RTRMADP_3_USA-ENTERTAINMENT.jpg 2016WeDay019.jpg 2016WeDay020.jpg

Folytatásként a videókat szeretném megemlíteni. Azt már tegnap leírtam nektek, hogy az adás majd augusztusban fog a képernyőkre kerülni, így addig valószínüleg csak rajongók által készített videókra számíthatunk a fellépésről, ez pedig így is lett, az egyik néző levideózta a teljes fellépést, bár a minősége nagyon rossz, ennek ellenére azért tekintsétek meg, Selena nagyszerű volt!


A kék szőnyeges felvonulás során több interjút is készítettek vele, az egyikben az Instagramot említették meg, hogy ő a lehkövetettebb ember [link], Selena pedig örül, hogy napról-napra csinálhatja amit csinál, és ebben azok az emberek segítették őt, akik már a kezdetektől követik a munkásságát. Az interjút hamarosan lefordítom mjd nektek külön bejegyzésbe is.

Az esemény után Selena nem tért haza, hanem egy gyors átöltözés után a LAX reptérre ment, ahol egy Vetements által tervezett nadrágot, csizmát illetve kabátot viselt. A póló ugyanaz volt, mint a kék szőnyegen is, az egyszerű szettet egy Dior napszemüveggel dobta fel. Az énekesnőt lekapták az érkezéskor, erről került fel rengeteg HQ kép a galériánkba, szám szerint 95 darab, valamint készült róla egy videó is [link]. Az énekesnő egyébként az egyik nagyon édes és fiatal rajongójával is beszélt egy keveset. Selena egyébként Miamiba utazott Theresa Marie és Zack Morgenroth társaságában, ha minden igaz, akkor a Rossz szomszédság 2 film promotálására. Egy rajongó azt állította Twitteren, hogy Selena az első osztályon utazott és Vanessa Hudgens is ott tartózkodott, de erről még nem érkeztek információk.