Apró hírek
Szandi*, 2016, ápr 09

A tegnapi nap folyamán Selena Miamiba utazott, és a Louis Vuitton tervezési irodájába látogatott, ahol egy fotósorozatot készítettek, illetve a tervezőjükkel, Nicolas Ghesquière-rel is fotózkodott, az egyiket Nicolas töltötte fel Instagramra, míg a másikat Selena. Az este folyamán még vacsorázni ment Selena Vanessa Hudgens színésznővel, akivel nagyon jó viszonyt ápol, és a Spring Breakers című filmben is közösen szerepeltek. Előszeretettel használták a Snapchatet, az egyik érdekes face swap, avagy fejcsere effektet használták, melyen jót szórakoztak.

 MGLVShootBTS002.jpg ureskep ureskep


Selena már gőzerővel dolgozik az új albumán, stúdióba jár, és amikor szerencsénk van, akkor néha meg is oszt velünk egy rövid részletet. A tegnap tett közzé egy előzetest a legújabb dalából, melyet a kocsiban hallgattak a barátaival, és nagyon jónak ígérkezik. A szöveg a következő: “Do you stay up late, just so you don’t dream?”, amely annyit jelent magyarul, hogy “Sokáig maradsz fenn csak azért, hogy ne álmodj?” Emellett még két másdik videót is megosztott, az egyikben Drake legújabb dalát, a One Dancet hallgatja [link], míg a másikban a Fifth Harmony lánybandától a Work From Home-ot [link]. Szintén a Snapchaten örvendeztette meg a követőit egy új selfievel, illetve a The Story Rares is feltöltött Twitterre egy képet, melyen a kedvencünket épp a stúdióban láthatjuk. Minden kép megtekinthető már az oldal galériájában!

 ureskep ureskep


A bejegyzést két fotóval zárnám, az egyiket egy rajongó tett közzé az Instagramjára Selenával, aki a Fear Of God negyedik kollekciójából viselt egy inget, melyet egyébként férfiaknak terveztek. A második képen pedig egy youtuberrel Lilly Singh-al láthatjuk, aki még tavaly októberben készített egy közös videót az énekesnővel, a csatornájára [link].

  ureskep ureskep