Új sorozat címe, Rob Burnett interjú, Revival turné
Szandi*, 2016, ápr 09

Pár nappal ezelőtt megosztottam veletek a hírt, miszerint Selena, Mandy Teefey és Aaron Kaplan aláírtak egy szerződést a Freeform csatornával, és ők lesznek a főproducerei a legújabb sorozatnak. Idáig mindössze a történetről tudtunk meg egy kis információt, azonban a tegnapelőtt megrendezésre kerülő Freeform Upfronts keretein belül több új sorozatról is közöltek híreket, így végre kiderült, hogy a sorozat a Rising címet kapta, amelyet magyarul emelkedésnek, feltörekvésnek lehet fordítani. A projekthez jelenleg még írókat és szereplőket keresnek, a megjelenésről pedig még egyáltalán nincs hír

Rising: Főproducerek: Selena Gomez, Mandy Teefey és Aaron Kaplan. Ez a dráma egy szegény latin negyedben játszódik, és egy 18 éves lány életét kísérhetjük végig, akinek az a sorsa, hogy felemelkedjen. A projekt tanácsadója Ana Cobarrubias. – írta a Variety.

Továbbá a pár napja megrendezésre kerülő Atlanta filmfesztiválon a ShakeFire készített egy interjút, a The Fundamentals Of Caring rendezőjével, Rob Burnettel, melyben szóba került Selena Gomez, ezt a részletet le is fordítottam. Ne feledjétek, hogy a film június 24.-én fog majd debütálni a Netflixen!

SF: Selena Gomez, aki napjaink legismertebb zenésze és popsztárja, szintén szerepet kapott a filmben. Mit láttál benne, mint színésznő? Mit hoz ő bele ebbe a szerepbe?
RB: Elárulok neked valamit Selenáról. Soha nem találkoztam még olyan emberrel, aki keményebben dolgozik, mint ő. Az a fajta személy, aki egyszerűen tud hátradőlni, a hírnévre hivatkozva, de úgy tűnik, hogy van neki egyfajta természetfeletti megértése, miszerint a hírnév teljesítmény nélkül csak egy üresség. Bámulatos, ahogy ez a fiatal lány folyamatosan próbálja fejleszteni önmagát, hatalmas mennyiségű fejlesztésre váró képességnek van a birtokában. Örülök, hogy megismerhettem őt.

Végül, de nem utolsó sorban, a tegnap este Steven J. Robinson (dobos, dalszövegíró, színész, énekes), aki dobolni fog a Revival turné során, válaszolt az egyik Selenatornak arra a kérdésre, hogy milyenek a próbák, illetve, hogy fogunk-e kapni videókat ezekről. Steven azt válaszolta, hogy a próbák nagyon jók, és majd valamikor közzétesznek néhány felvételt a próbákról. Egy következtő tweetben megköszönte a rengeteg szeretetet amit Selena rajongóitól kap, és elárulta, hogy hatalmas megtiszteltetés a számára, hogy az énekesnővel dolgozhat, és tagja lehet a csapatának.