4Music: 5 dolog, amit megtudtunk Selenáról
Szandi*, 2016, ápr 10

Még márciusban Selena ellátogatott Párizsba, a következő megállója pedig London volt, ahol több interjút is készítettek vele, többek közt a 4Music is, melyről pár napja már hoztam egy érdekes videót, most viszont írtak egy cikket is, “5 dolog, amit megtanultunk Selenáról, az együtt lógás során” címmel, ezt pedig le is fordítottam nektek. A cikk mellé még két új képet is feltöltöttem a galériával, amely szintén ezzel kapcsolatos.

Shia LaBeouf volt a kiszemeltje

Még amikor Selena 17 éves volt, az édesanyja pedig egy nagyon ravasz trükköt eszelt ki, azt mondta, hogy egy rajongó várja őt a színfalak mögött a szobájában, hogy találkozzon vele. Az a szoba valójában Shia LaBeouf öltözője volt, aki odabent ült és rá várt! Selena egyáltalán nem volt erre felkészülve és elrohant, Shia pedig üldözőbe vette, hogy tudjon köszönni neki. Kínos volt, de egyben aranyos is. [videó]

El akar költözni az Egyesült Államokból

Selena mindig is arról álmodott, hogy valahol az Egyesült Államokon kívűl éljen, még nem tudja pontosan, hogy mikor és hová lesz ez a költözés. “Talán félig Los Angelesben, félig Londonban.” elmélkedett Selena.

Egy teljesen új csapatot vett fel a Revivalra

A legutóbbi albuma, a Revival során, Selena nyíltan beszélt arról, hogy hogyan is akarta összehozni ezt az albumot, ami tele volt érzelmekkel, zenévé változtatva, amellyel az emberek nagyon tudnak azonosulni. Hogy ez sikerüljön, kiadót változz és egy teljesen új csapatot vett fel, akikkel együtt dolgozott. “Ez az, amikor valami jó érkezik,” mondta, “Mikor arra vagy kényszerítve, hogy megpróbáltasd magad, ki kell jutnod ebből a buborékból.”

7 tetoválása van, de ezzel még nem fejezte be

Selena hatalmas rajongója a tetoválásoknak, és összesen 7 darab díszíti a testét. “Szeretem a tetoválásokat. Nem muszáj jelentéssel bírnia, de én így szeretem.” Selena tetoválás gyűjteménye tartalmazza a zenei hangjegyektől kezdve, a kistestvére Gracie nevét, egészen a római számokig a nyakán, melyek az édesanyja születésnapját mutatják.

Küzd a bulvár figyelmével

Legtöbbször sajnos Selena kapcsolatait részesítik előnyben a kreatív munkája helyett. Selena megosztotta velünk, hogy a paparazzik hogyan szidták a testét, és milyen hatással volt ez rá, valamint azt, hogy a kapcsolatáról szóló folyamatos hírek, hogyan érték el azt Selenánál, hogy úgy érezze “az élete kezd eltűnni.”

  ureskep ureskep