Virgin Rádió interjú
Szandi*, 2016, ápr 11

Pár nappal ezelőtt hoztam nektek egy előzetest a Virgin Radio interjújából, mely most végre megjelent teljes hosszúságában. Ezt még március 10.-én készítették Selenával, amikor Párizsban tartózkodott. Az interjúban most is a szokásos dolgok kerültek szóba, mint például a Revival album és turné, kislemezek és egyebek. A videó fölé lefordítottam nektek, illetve néhány ezzel kapcsolatos képet is feltöltöttem a galériába!

   

Interjú elején: Úristen, miért? M&M-t akarok, valakinek nincs 90 centje?
Utána egy kis francia teszten esett át, melyből igazából semmit sem értett, és elárulta, hogy mindössze a Je t’aime, azaz a Szeretlek szót tudja, és gyakran használja.

Lionel: Nagyon sok dologról fogunk beszélni, és nem a francia liftekről, ígérem. (Selena és barátai beragadtak egy liftbe Párizsban. – szerk.)
A tolmácsoló később közölte Selenával, hogy rengeteg rajongói kérdésre kell választ adnia.
Lionel: Félsz?
Selena: Nem.

Kérdés: Ha életed végéig csak egy ételt ehetnél, mi lenne az?
Selena: Talán csirke. Grillcsirke.
Kérdés: És a francia ételek közül?
Selena: Csokis süti.

Kérdés: Az albumod tavaly év végén jött ki és nagy sikere volt. Ha visszatekintessz és felelevenítesz egy emléket a készítéséről, mi lenne az?
Selena: Talán az, hogy Mexicoba mentünk, együtt utaztam néhány íróval és producerrel és ott hoztuk létre a Revival-t közösen.

Kérdés: Hogyan választottad ki, hogy milyen írókkal és producerekkel dolgozz?
Selena: Nem hinném, hogy olyan sok író vagy producer akart volna velem dolgozni egészen eddig az albumig, és most nagy izgatottsággal töltött el a reakciójuk, hiszen bizonyíthattam, mint előadó.

Kérdés: Nagyon sok rajongód szeretné tudni, hogy melyik dalodra vagy a legbüszkébb az albumról.
Selena: Lírikusan a Kill ‘Em With Kindness-t mondanám. Azt hiszem ez a dal testesíti meg, és mutatja be azt, hogy ki vagyok.

Kérdés: Nagyon sokan azt mondják, hogy ez az album vezetett téged az érettséghez, egyetértessz ezzel? Ha igen, akkor miért?
Selena: Végre egy olyan helyen vagyok, ahol őszinte lehetek, mert mindenkinek körülöttem már volt egy véleménye, és most tényleg hangsúlyozhatom, hogy mi tesz engem azzá, aki vagyok.

Kérdés: Kinek játszottad le először az albumot, mielőtt megjelent volna? És hogyan reagáltak rá?
Selena: A legjobb barátnőimnek, azonnal. Néhány producernek, akikben megbízok és Taylornak. Nagyon jól, úgy értem vegyesen, de igaz volt.

Kérdés: Beszéljünk egy kicsit a Same Old Love-ról. Mit jelent a Same Old Love Selena Gomeznek?
Selena: Ez egy ismétlődő szakasz. Mindenki volt már egy szakaszban, mindenki volt már egy olyan kapcsolatban, ami egyfajta ‘újra és újra folyamat’ volt. Valami ami nyilvánvaló.
Kérdés: És milyen lenne a Same Good Love?
Selena: Nem tudom, nem hinném, hogy még rájöttem volna.

Kérdés: Az egyik rajongód azt szeretné tudni, hogy hogyan reagálsz, amikor meglátod az egyik videokliped a tévében, vagy meghallod a dalodat a rádióban? Milyen érzés? Együtt énekelsz és táncolsz, vagy mit teszel?
Selena: Őszintén, igen, ezt csinálom, nem fogok hazudni. A Pantene reklámban, aminek a nagykövete vagyok, a Hands To Myself-et játsszák, és mindig amikor kezdődik, megőrülök.
Kérdés: Hogy néz ki amikor megőrülsz a Pantene reklám közben?
Selena: Azt hiszem azért van ez, mert egy reklámszünetben van, és nem számítok rá, olyan, mintha az első alkalom lenne, hogy látom magam a tévében.

Kérdés: Már nagyon rég óta vagy ebben a szakmában, még mindig van olyan dolog, ami lenyűgöz?
Selena: Ez az egész, hogy őszinte legyek, úgy értem azért vagyok itt, mert szeretem amit csinálok, abban a pillanatban, amikor úgy érzem, hogy nem szeretem, akkor már nem kell tovább csinálnom.

Kérdés: Mikor volt utoljára, vagy létezik-e még egyáltalán ilyen, hogy pizza, pizsama és DVD este otthon?
Selena: Tegnap este. Hogy érted?
Kérdés: Mit néztetek?
Selena: The Purge (A bűn éjszakája), horror film.

Kérdés: Ha már a turnéról beszélünk, akkor van bármilyen emléked egy franciaországi koncertedről?
Selena: Emlékszem az első alkalomra, amikor koncerteztem. Egy épóletben voltam, az AC-ben. Annyira ideges voltam, mert nyár volt és minden egyes rajongó ott állt és együtt izzadtunk.

Kérdés: Itt voltál Párizsban a divathétre (Louis Vuitton. -szerk.). Milyen volt?
Selena: Mókás volt, ez a második alkalom, hogy eljöttem a Louis Vuitton-ra, annyira jó látni valamit, ami már rég óta itt van, és ez még csak a második alkalmam.

*Közben Lionel, aki az interjút készítette vele, mondta Selenának, hogy nagyon ideges volt, hogy a nadrágja meg a felsője fog-e illeni egymáshoz, Selena pedig azt válaszolta, hogy minden rendben van vele. *

Kérdés: Sokszor voltál már Párizsban, van olyan hely amit különösen szeretsz?
Selena: Amikor először itt voltam, kicsit kirándultam a Champagne körül és nagyon szép volt. Mentünk és megkóstoltunk különböző pezsgőket.

Kérdés: Fogsz jönni turnézni Franciaországba?
Selena: Mindenképp! Tudom, hogy van egy menetrend, szóval még nem ígérhetek semmit. – Később az a kérdés is felmerült, hogy Párizson kívűl, más francia városba mennének-e, de azt mondta, hogy erről még nem beszéltek.

Kérdés: Mi a különbség a Revival turné és a többi turnéd között?
Selena: Nos, ahogy már az előbb is mondtad, ez az album sok változást hozott a számomra és ez a helyzet a turnéval is. Már két éve nem turnéztem, és izgatott vagyok már, hogy valami nagyobbat és jobbat hozzak létre.

Kérdés: A DNCE lesz a nyitózenekarod. Néhány nappal ezelőtt itt voltak és van hozzád egy kérdésük.
Joe Jonas kérdése: Tudod, hogy mennyi cuccot loptunk el a lakásodból?
Selena: Úristen, ez nevetséges. Számítok arra, hogy Joe Jonas nagyon sokszor meg fog viccelni a turné során.

Kérdés: Mit szeretsz főzni, amikor a barátaid átjönnek hozzád?
Selena: Nagyon szeretek Huevos Rancheros-t készíteni (Mexikói reggeli, tojással, zöldségekkel és hússal. – szerk.).

Kérdés: Mi az a dolog, ami nélkül nem tudsz élni, nem tudsz meglenni egyedül?
Selena: Nyilván a telefonom és hajgumi.

Kérdés: Nagyon sokat pletykálnak erről, szóval lesz majd valami közös Wiz Khalifa-val?
Selena: Remélem! Találkoztunk munkaügyben, és lejátszott nekem néhány új dolgot és én is neki az enyémet, szóval meglátjuk! Szeretném.

Kérdés: Más előadók, akikkel dolgozni szeretnél?
Selena: Nem tudom, nagyon szeretem Miguel-t, úgy értem nagyon tehetséges, Kendrick is odateszi magát, az új albuma elképesztő.
Kérdés: És francia előadók, talán?
Selena: Vannak javaslataitok?
Javaslatok: David Guetta, Christine and the Queens

Kérdés: Nagyon sok pletyka terjeng arról, hogy kikkel fogsz együtt dolgozni. Olvastál már olyat, ami megnevettetett?
Selena: Hát ilyen szempontból mit nem írtak már rólam az emberek? Mindig nevetned kell rajta.
*Most közösen is ki akartak találni egy pletykát, Lionel pedig azt mondta, hogy Selena a Christine and the Queens-szel fog táncolni, amikor Párizsban lesz.*

Kérdés: Ha te kérdezhetnél valamit egy rajongódtól, mi lenne az?
Selena: Igazából nagyon szeretem hallgatni a történetüket, írhatsz egy dalt, de az emberek teljesen máshogy értelmezhetik ezt, és mindig kíváncsian hallgattam, hogy ők mit akarnak mondani.