Keddi hírek
Szandi*, 2016, ápr 12

A mai nap folyamán nem igazán jelentek meg hírek, csak egy-két apró infó, amelyek közül a legtöbb a Revival turnéval kapcsolatos. Újabb meglepetés vendég fog fellépni a Sacramento-ban, május 10.-én megrendezendő koncerten, ugyanis a DNCE mellé Bea Miller is be fog társulni ezen a helyszínen. A We Day esemény keretein belül adott az énekesnő egy videót a Hollywire TV-nek, ekkor került szóba a turné is, ekkor még nem volt biztos, viszont mára már megerősítették. A videónak a 3:01 percénél kezdenek erről beszélni, melyet le is fordítottam nektek.

HW: Tudom, hogy hamarosan érkezik egy nagy bejelentés, amit nem árulhatsz el, de azért akarok találgatni, szabad?
Bea: Persze.
HW: Szóval, van egy olyan megérzésem, hogy talán turnézni fogsz Selena Gomez-zel.
Bea: Talán, nem tudom.
HW: Mit gondolsz erről?
Bea: Úgy gondolom, hogy ő csodálatos és még soha nem turnéztam tavaly nyár óta, szóval szeretnék menni, hogy találkozzak a rajongóimmal, és úgy gondolom, hogy nagyon jó együtt turnézni másokkal, mert tudod, hogy olyan más zenézek és művészek vesznek körül, akikkel egyforma az érdeklődési köröd, szóval bárki vagy bármi az, izgatottan várom, hogy közölhessem a nagy hírt.
HW: Selena egy olyan ember, akire felnézel a munkássága miatt?
Bea: Igen, mikor fiatalabb voltam mindig hallgattam a dalait és táncoltam rájuk, arra gondolva, hogy egy nap majd én is ekkora popsztár lehetek.

A közös fellépéshez készítettek egy plakátot is, melyet feltöltöttem a galériába, illetve a tegnapi Cornetto fagyi reklámnak a kivágott képeit is. Pár napja Lilly Singh youtuber oszttott meg az Instagram követőivel egy képet, melyen Selenával volt látható, most pedig a legújabb vlog videójában [link] is megemlítette. Elárulta, hogy Selena szokás szerint most is nagyon kedves volt vele.  Selena már rég óta nem posztolt Twitterre, azonban most kitett egy képet a Billboard Music Awards jelölésekkel kapcsolatosan, melyhez hozzátette azt is, hogy nagyon izgatott és köszöni szépen. A képet egyébként Justin Bieber édesanyja, Pattie is kedvencnek jelölte. Végül pedig a Revival turné ruháiról kaptunk egy kis előzetest Chris Classen által, aki ezekért felelős, két fotót osztott meg erről az Instagramján.

   

Az utolsó hír amit közölni szeretnék, nagyon jó, hiszen a tegnap meglett a 100 millió megtekintése a Hands To Myself klipnek, így immáron ez a 13. klipje, amely megkapta a Vevo Certified címet. Lentebb megtaláljátok, hogy még melyik kisfilm érte el ezt a helyezést, gratulálunk neki!

1. Tell me Something I Don’t Know
2. Naturally
3. Round and Round
4. A Year Without Rain
5. Who says
6. Love You Like a Love Song
7. Hit The Lights
8. Come and Get It
9. Slow Down
10. The Heart Wants What it Wants
11. Good For You
12. Same Old Love
13. Hands To Myself