Carpool Karaoke és 4Music interjú
Szandi*, 2016, ápr 13

Mindössze néhány perce jelent meg a hír, miszerint Selena szerepelni fog James Corden Carpool Karaoke nevezetű műsorában, melynek a helyszíne mindig egy autó, és nagyon vicces dolgok szoktak történni. A forgatásról három kép jelent meg, melyet egyet maga a James osztott meg, és ez a legelső Instagram posztja is egyben. Továbbá a Londonban készült 4Music interjúnak feltöltötték a YouTube-ra az első felét, melyben sok újdonságról nem esett szó, így próbáltam röviden összefoglalni a fontosabb dolgokat.

   ureskep

A 4Music interjút egy londoni hotelben készítették. Selena az interjú előtt pár órával tért vissza Párizsból, de mégis nagyszerűen nézett ki, és vidáman teázott együtt a riporterrel, közben pedig a divathetet is megemlítették. Utána a liftbe ragadásról került szó, a kedvencünk elárulta, hogy azért filmezte le ezt a balesetet, hogy elterelje a figyelmét, mert nagyon szűk volt a hely és félt. A videó azért lett ilyen rövid, mert nagyon örült, hogy végre kiszabadultak. A lift három férőhelyes volt és ők hatan voltak ott.
A következő téma a Grammy volt, ugyanis a Bad Blood klip, melyben Selena volt az egyik főszereplő megnyerte a díjat, és mikor ezt megtudták, készítettek egy nagyon édes videót [itt], a lányok egyáltalán nem számítottak a nyerésre, de nagyon sok munka volt a kisfilmben, szóval örültek. Selena elmondása szerint a díjátadókon nem mindenki vesz részt azért, mert akar is, hanem inkább csak azért, mert mennie kell, és nagyon stresszelő dolog, mivel élőben van és mindenki siet.
A Revival album hatalmas sikereket ért el, Selena viszont már a stúdióban van és valami újon dolgozik. Az elmúlt év nagyon kemény volt a számára és rengeteg változást hozott be az életébe, mivel most találta meg magát igazán, mint előadó és sokkal magabiztosabbá vált. Egy teljes új csapattal készítette el az albumot, ami picit fura volt neki, de majd megtalálta önmagát. A sok közösségi oldalas szidás pedig arra késztette őt, hogy minél jobban csináljon mindent.