GQ magazin és egyebek
Szandi*, 2016, ápr 13

Már jó pár héttel ezelőtt hoztam nektek egy hírt, melyben megemlítettem, hogy Selenával készítettek egy fotósorozatot a GQ magazin számára, és ebből akkor hoztam is színfalak mögötti képet, ám most legnagyobb örömünkre megjelent a fotósorozat is, illetve a fotózás menetéről is jelent meg egy videó, melynek a kivágott fotói feltöltésre kerültek a galériába. A kedvencünk egy sokkal nőiesebb oldalát mutatta meg nekünk a Dallasban készült fotósorozat által, egyelőre 7 kép került fel a világhálóra, de reméljük, hogy hamarosan több is érkezik, mert nagyon jók lettek.

   

Nem volt esélyem alakítani az életem anélkül, hogy az emberek ne mondtak volna valamilyen véleményt közben. Én választottam ezt az utat, szóval nem fogok itt ülni és azt mondani, hogy ‘Úristen, szegény én, nem volt normális gyerekkorom.’ Lesz*rom. – részlet a májusi címlapsztoriból

A fotósorozat mellett még néhány apró hír is megjelent, köztük néhány színfalak mögötti kép is a Revival turné előkészületeiről, ezek már meg is találhatóak a nekik kijelölt albumban, valamint három eddig nem látott közös kép is érkezett Selenáról és Justin Bieberről, mely 2012. februárjában készültek, de sajnos nagyon rossz minőségűek és vízjelesek. Tegnap Selena újra bebizonyította, hogy milyen sokat jelentenek neki a rajongói, ugyanis FaceTime-on keresztül beszélt egy szerencséssel, erről is megtekinthettek egy képet.

   tumblr_o5jx8tPIh31rq03t7o1_1280.jpg

És végül, de nem utolsó sorban, a Fox csatorna egyik sorozatában a New Girl-ben, (magyarul Új lány) Selena három dala a Hands To Myself, Same Old Love és The Heart Wants What It Wants is felcsendült, illetve jelenetekben is említették őt. A sorozat nagyon szórakoztató, így akinek van egy kis ideje, mindenképp kezdje el nézni, addig is ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg az 5. évad 14. részét ide kattintva, illetve a sminkese Hung Vanngo is nyilatkozott róla, melyet elolvashattok itt.

Nem dolgozom vele mindig, de néha meghív engem olyan különleges alkalmakra, mint az Oscar, American Music Awards, Victoria’s Secret divatbemutató. Selena mindig csodálatos és gyönyörű.

*ehhez azt is hozzátette, hogy Gwyneth Paltrowhoz hasonlóan, Selena is nagyon fotogén és profi, nem kell sok időt eltölteni a sminkjével és hajával, mert természetesen is gyönyörű