Revival turné és kislemez hírek
Szandi*, 2016, ápr 14

Legnagyobb örömünkre Selena feltöltött egy videót Instagramra a Revival turné próbáiról, ezzel együtt pedig közölte, hogy a holnapi napon (2016.04.15) valami újat fogunk kapni, ugyanis római számokkal ezt a dátumot írta megjegyzésként. A videó mellé pedig érkezett egy újabb kép a turné fotósorozatából, melyen Selena csodásan néz ki. A videó kivágott képeit feltöltöttem a galériába, illetve lefordítottam, hogy mi hangzik el benne. Egyébként a turnénak létrehoztak egy hivatalos Instagram oldalt (@revivaltour), viszont egyelőre a fiók zártkörű és semmit sem töltöttek fel rá, de a közeljövőben valószínüleg kapunk képeket és videókat a színfalak mögül.

   

Nem arról van szó, hogy van bármi is amit bizonyítani tudnék. Úgy értem a zene magáért beszél, csak szerettem volna, hogy az emberek kötődjenek hozzá, hogy megtalálják ezt és önmagukat. Ez az egyetlen amit mindig is igazán csinálni akartam, hogy elérjem az embereknél, azt, hogy érezzenek valamit. Láthatjátok, hogy mindenki aki a turnén dolgozik, részese akar lenni valami jónak. Nem hiszem el, hogy turnézhatok ezzel az albummal, úgy érzem ez a megfelelő idő erre az egészre. Ahová megyek… úgy érzem megállíthatatlan vagyok.

Továbbá elkezdődtek a meghallgatások a Kill Em With Kindness videóhoz, ugyanis Selena táncosokat keres a klipbe. Akadtak már problémák ezzel kapcsolatosan, melyeket próbálnak helyrehozni. Mi pedig kíváncsian várjuk a közelgő kisfilmet! Egyébként megerősítésre került, hogy Selenának a Carpool Karaoke videója júniusban fog a képernyőkre kerülni