Rövid hírek
Szandi*, 2016, ápr 17

Kezdetét vette a nagyon híres Coachella zenei fesztivál, sőt az édesanyja, Mandy Cornett is a tegnap ünnepelte a 40. születésnapját, de Selena megint bebizonyította, hogy mennyire fontos neki a munkája, ugyanis a tegnap egy új projekten dolgozott, mely ha minden igaz, akkor egy fotósorozat. A színfalak mögül Hung Vanngo sminkes osztotta meg a szokásos selfiet a kedvencünkről. A fotózás helyszínének egy nagyon szép udvart választottak, melyről felkerült egy videó is az internetre [itt]. Mint ahogy már az előbb említettem, kezdetét vette a Coachella zenei fesztivál, melyre Selena nem látogatott el, és ezt a barátai is hangoztatták, ugyanis Courtney Barry osztott meg egy képet, melynek leírásában megemlítette, hogy majdnem teljes a csapat, Samuel Krost pedig hozzászólt, hogy “Hol vagy Selena?” Reméljük, hogy azért el fog látogatni.

 ureskep ureskep ureskep

Már csak 19 nap és kezdődik a várva várt Revival turné. Selena és csapata egyre több információt osztanak meg ezzel kapcsolatosan. A tegnap a hivatalos Instagram oldalra újabb 3 kép került fel, melyek által most végre két ruhát is megtekinthetünk, melyekben Selena fel fog lépni. Mindkettőt a sötétség jellemzi, de szerintem nagyon jól fognak mutatni a színpadon. Továbbá a Bahari testvérek is meglepetés vendégek lesznek a turnén, melyet a tegnapi nap folyamán erősítettek meg egy interjúban. Most már biztosra tudjuk a bandát is, hogy kikből fog állni, íme a lista:

Bonnie McIntosh (billentyű)
Jordan Powers (háttérénekes)
Nayanna Holley (háttérénekes)
Steven J. Robinson (dob)
Martin Estrada (gitár)
Ben Allison (basszusgitár)

   ureskep

Végül, de nem utolsó sorban, a Pantene osztott meg egy videót az Instagramon [itt], melyben Selena arról beszél, hogy izgatottan várja a hamarosan kezdődő turnét, illetve, hogy milyen jó érzés volt létrehozni az albumot.