4Music interjú – 2. rész
Szandi*, 2016, ápr 19

Néhány nappal ezelőtt osztottam meg veletek egy interjút (lásd itt), melyet a 4Music készített Selenával, amikor Londonban tartózkodott. Az mindössze a teljes interjúnak az első része volt, most pedig közzétették a hivatalos YouTube csatornájukon a második részt is. Szokás szerint most is lefordítottam a fontosabb részleteket nektek.

Az In Dubious Battle filmről és James Franco-ról: Elsőként Selena megemlíti, hogy James Franco írt neki egy e-mailt, melyben nagyjából elmesélte a könyvet, és, hogy mit szeretne. Hozzátette, hogy James Franco nagyon fura volt a Spring Breakers film forgatásainak a kezdetén, de valójában egy nagyszerű fantáziával rendelkező ember.

A karrierjéről és az alkotástól: A Revival albummal az énekesnő egy nagyon komoly oldalát mutatta meg. Elárulta, hogy nagyon szeret filmekben szerepelni, az édesanyja is hatalmas film rajongó volt. Majd valamikor fog egy kis szünetet tartani a zenével, hogy többet szerepelhessen filmekben, többet alkothasson a képernyőkön.

A Barney és barátai-ról: Ebben a sorozatban kezdte el Selena a színészi és énekesi karrierjét is. Selenát visszahívták pár évvel ezelőtt, hogy vendégszerepeljen, de nem tudja, hogy még mindig áll-e ez az ajánlat.

A The Big Short-ban való cameoszereplésről: Mikor Selenát előre felhívták, hogy szerepeljen a filmben, nagyon össze volt zavarodva, mivel olyan dolgokról kellett beszélnie, amiket ő maga sem értett, de amikor már kész lett a film teljesen, akkor minden értelmet nyert, és nagyon örül, hogy szerepet kapott, mert a véleménye szerint egy nagyon fontos témáról van szó a benne. Selena otthon nézte az Oscart és amikor nyert a film, nagyon boldog volt, teljesen megőrült, és ünnepelt.

Játék, gazdasági kérdések: A The Big Short témát követően, egy kis játékot talált ki a riporter, melyben gazdasági kérdésekre kellett válaszolnia az énekesnőnek. Mivel nem igazán ért az ilyesmikhez, próbált viccelődni, de volt kérdés, amire tudott válaszolni.

Shia LaBeouf-ról: Több interjúban is felhozódott már témába Shia LaBeouf, akibe Selena bele volt zúgva néhány évvel ezelőtt. A kedvencünk elmesélte, hogy az édesanyja hogyan viccelte meg és milyen volt az első találkozásuk. Selena még mindig felnéz a színészre, akkor nagyon kínos volt a helyzet, hiszen azt mondták neki, hogy egy rajongójával fog találkozni, erre csak úgy besétált Shia öltözőjébe, de most már csak nevet ezen az egészen.