BuzzFeed: 7 dolog, amit megtudtunk Selenáról
Szandi*, 2016, ápr 19

Selena szerepel a GQ magazin májusi számának a címlapján, és készítettek is vele egy interjút. Most a BuzzFeed állított össze egy listát, melyben kiemeltek 7 érdekességet, vagyis olyan információt, amit esetleg idáig nem tudhattunk, de most már igen. Ezeket a dolgokat én már leírtam, mikor közzétettem a teljes cikket (1. rész és 2. rész), de azért ezt a kis listát is elhoztam most nektek.

1. Volt egy nagyon fura esete P. Diddy-vel: “P.Diddy ideadta nekem a parkolókártyáját, mert azt hitte, hogy én vagyok az a nő, aki a parkolásért felügyel”

2. Belefáradt már abba, hogy a rehabon töltött időszakáról kell beszélnie állandóan: “Először is, ez egy olyan téma, amelyhez minden ember lerögzül. Lupuszt diagnosztizáltak nálam. Az anyukám gyakran került nyilvánosság elé. Szóval le kellett mondanom a turnémat. Kellett egy kis idő, hogy rendbejöjjek. Leukémiás voltam, szóval két különböző helyre kellett mennem a kezelésekre. Nagyon bosszantó, mert minden jogom megvan erre, de az emberek azt hiszik, hogy csak el akarok érni valamit ezzel. De csak azt mondom, hogy nem hinném, hogy ez nagyon számítana. A múltam sokkal izgalmasabbnak tűnik az embereknek, mint a jövőm, és ez idegesít engem.”

3. Az első idegen, akinek mesélt a betegségéről egy fiú volt, az egyik gyerekkórházból: “És volt ott egy gyerek, aki egyáltalán nem mert a szememben nézni. Az érzéseim mindig meglátszanak az arcomon, aminek most a tanúja is vagy. És nem érdekel, ez vagyok én. Szerettem volna a figyelmébe kerülni, még ha ez túl sok is volt. Szóval csak azt mondtam: ‘Kérdezz tőlem, amit csak szerenél.’ És ő volt a legelső ember, akinek elmondtam, a legjobb barátaim és a családom mellet, mert megkérdezte tőlem, hogy ‘Előfordult már veled hasonló dolog?’ És mondtam neki, hogy lupuszom van. Két és fél héttel ezelőtt voltam kezelésen, ugyanabban a szobában, mint ő. Ez volt az első alkalom, amikor végre rám mert nézni.”

4. Ha bármilyen rendezővel dolgozhatna együtt, az David O. Russell lenne, még akkor is, ha Amy Adams sírt miatta az American Hustle forgatása során: “Láttam [Amy Adams] a teljesítményét. Van benne egy törölt jelenet, ami igazából nem jelenik meg a filmben, pedig úgy gondolom, hogy az a legjobb jelenet, amit valaha is készített. Öt perces, és ő látható benne, miközben hisztérikusan nevet és sír egyszerre, és annyira gyönyörű. Mert tudom – úgy értem nem tudom – de tudom, hogy talán mi történhetett, ami oda jutatta őt. És kib*szottul csodálatos volt. Gyönyörű volt.”

5. Úgy gondolja, hogy az arca miatt nem szerepelhet fontos filmekben: “Fiatal vagyok és fiatalabbnak nézek ki. Szóval olyan szerepeket akarok vállalni, amelyek arról szólnak, hogy hogyan néz ki az arcom. Könnyen tudok egy 16 éves bőrébe bújni, de nem működik azoknál a dolgoknál, amelyeket én szeretnék csinálni. Olyan szerepeket akarok megtapasztalni, ahol kicsit megőrülhetek. Szeretem ha az emberek terhelnének ezzel egy kicsit.”

6. Nem könnyű gyereksztárból felnőtté válni: “Nagyon könnyű célpontok vagyunk. Minden gyerek, aki ilyen körülmények között nevelkedett, az egy könnyű célpont. Undorító, mert nagyon érdekes, hogy úgy nőnek fel ezek a gyerekek, hogy közben átélnek fura dolgokat, mert próbálják kitalálni, ‘Kedvelem ezt? Szeretem ezt? Talán szeretem ezt a személyt. Ó, annak vagyok kitéve, ahogy az emberek figyelik minden mozdulatomat, az Instagram és a Twitter miatt, ahol mindent ki tudsz deríteni.’ Itt van egy kis különbség, aközött, hogy rajongóként viselkedsz, vagy figyelsz, mert ezt kell tenned.”

7. Ha nem lenne híres, akkor nagyjából most kezdene családot alapítani: “Szerelmes lettem volna, és iskolába jártam volna. Azt hiszem, hogy ebben a korban, így 24 évesen kezdtem volna el gondolkodni a családalapításról és a gyerekvállalásról.”