Selena nem koncertezhet Kínában & egyéb hírek
Szandi*, 2016, ápr 19

Bombaként robbant a hír, miszerint Selena nem koncertezhet Kínában, mivel kitiltották őt onnan egy két évvel ezelőtti kép miatt. A képet még 2014 októberében osztotta meg az Instagram oldalán, a Dalai lámával fotózkodott épp, Kanadában, a We Day próbája során. (lásd: itt és itt) Egyébként nem ő volt az egyetlen eset, hiszen Bon Jovi és Maroon 5 is kitiltásra került már egy ilyen fotó miatt. Gondolom sokaknak nem világos, hogy pontosan miért is titoltták egy kép miatt, nekem sem volt először, ezért kicsit mélyebbre ástam és megtaláltam a választ. Kínának és Tibetnek nagyon sok politikai összetűzése, problémája van, és a Dalai láma, mivel, hogy Tibetből származik, ezért persze nem Kína mellé áll. A kínaiak nem vették ezt a képet jó néven, hiszen az jön le belőle, hogy Selena is ellenük van, ami persze nagy butaság, olyan dolog miatt tiltották, ami egyáltalán nem az ő a hibája. Emiatt két augusztusi turné dátum lett törölve, Guangzhou és Shanghai lakói nem láthatják majd élőben az énekesnőt. Amúgy a legutóbbi turnéja során is törént már hasonló baki, akkor Oroszországból tiltották ki a kedvencünket, mert támogatta a melegek jogait.

De a rossz hír mellé azért még néhány jó hír is érkezett, ugyanis néhány európai oldalon, ahol jegyeket árulnak, már elkezdték promotálni a turnét, melyből következik, hogy hamarosan megtudjuk az európai dátumokat, nagyon izgatottan várja szerintem már minden itteni Selenator. Amint kikerülnek a dátumok, azonnal megosztom veletek! Továbbá már elkezdték a Kill ‘Em With Kindness videoklip munkálatait, a The Story Rares 6 órával ezelőtt közölte, hogy épp akkor fejezték be a videó történetének kidolgozását, most pedig táncosokat keresnek hozzá, szóval reméljük néhány napon belül közzéteszik az elkészült videót.

A megjelent képeket is megosztanám veletek, bár nincs belőlük sok, Selena nagyon el van tűnve mostanság, de szintén a The Story Rares-nek köszönhetően kaptunk egy eddig nem látott képet, melyről egyelőre nem tudni semmit, viszont Selena gyönyörűen fest rajta. Pár napja készítettek Selenával egy új fotósorozatot, a színfalai mögül pedig Hung Vanngo sminkes akkor meg is osztott egy selfiet, tegnap este pedig egy újabbal örvendeztette meg a követőit.

  ureskep ureskep

Végül, de nem utolsó sorban, egy nagysikerű tehetségkutatóban, a The Voice-ban, az egyik Top 12-es versenyző, Paxton Ingram dolgozta fel Selena slágerét, a Hands To Myself-et. Véleményem szerint fantasztikusra sikeredett az előadás, teljesen máshogy hallhattuk a dalt, de így is tökéletes volt. Selena egyébként segédmentorként is tevénykedett a műsor válogatói során még a tavalyi fordulóban.