Interjú a ‘We Day’ eseményről és egyéb apróságok
Szandi*, 2016, ápr 20

Április 07.-én került megrendezésre a We Day esemény, melyen szokásához híven Selena is jelen volt. A Dish Nation műsor egyik riportere, Andrew Freund készített vele egy majdnem két perces interjút, melyben Selena elárulta, hogy nagyon fontosak a mostani gyerekek, hiszen ők a következő generáció, ők inspirálják, hogy új dalokat írjon, és új projektekbe vágjon bele, hiszen tudja, hogy folyamatosan követik őt. Ezzel kapcsolatosan feltették neki azt a kérdést, hogy amikor valamit megoszt az Instagramján, és közben tudja, hogy ő a legkövetettebb ember, s több millió ember láthatja amit posztol, belegondol-e ebbe mielőtt közzétenné az adott fotót. A kedvencünk szerint ez egy nagyon kínos helyzet, de úgy gondolja, hogy azt csinál, amit akar. A végső téma a Revival turné volt, melyről Selena nem akart sok információt elárulni, de annyit elmondott, hogy nagyon látványos lesz, és minden amit érez, az megjelenik majd a színpadon. Különbözni fog minden eddigitől, és beszéltek már a meglepetés vendégekről (persze már tudjuk, hogy a meglepetés vendégek között ott lesz a DNCE, Charlie Puth, Tyler Shaw és Bea Miller).


Továbbá a tegnapi nap folyamán elkezdték forgatni a Kill ‘Em With Kindness videoklipjét, a színfalak mögül megjelent egy kép, amelyet Hung Vanngo osztott meg, illetve két videó is, melyekben Selena csapatát láthatjuk [itt és itt]. A klipben látható sminkért Hung Vanngo, a ruhákért Chris Classen, a hajért pedig Lona Vigi felelt, illetve Theresa Marie is besegített egy-két dologban. A klipet Los Angelesben forgatták.

 ureskep ureskep ureskep

Végül pedig újabb fotók kerültek ki a Revival turné hivatalos Instagram oldalára, valamint a Selenáéra is melyekből megtudhattuk, hogy hamarosan megvásárolhatóak lesznek a legújabb Revival márka darabjai, melyek tartalmaznak fehérneműket, pólókat, gyerekeknek felsőket, illetve a 7 tetoválását is, melyeket feltételezem, hogy magunkra lehet majd ragasztani. Hozzátették a megjegyzésben, hogy hamarosan több tetoválása is lesz az énekesnőnek. A ruhákat egyébként először Selena két barátnője, Raquelle Stevens és Courtney Barry viselhette. 5 képet töltöttem fel a galériába ezzel kapcsolatosan, ezek közül kettőt Selena tett közzé az Instagramon, ha jól láttam akkor Revival farmerek is lesznek, mely Selenán nagyon jól mutat. Egyes források szerint pedig 25.-én (hétfőn) kapunk új információkat, amelyek szintén a turnéval kapcsolatosak, reméljük, hogy az európai dátumok lesznek.