4Music: Selena a tetoválásairól & rövid Revival turné hír
Szandi*, 2016, ápr 21

Selena még márciusban járt Londonban és ekkor ült le egy beszélgetésre a 4Music egyik riporterével. Ám már egy hónap eltelt azóta, még most is folyamatosan kapjuk az újabbnál-újabb részleteket az interjúkból, és ez ma is így történt. Ezúttal a kedvencünk kicsit bemutatta a tetoválásait, és röviden elmondta a jelentésüket is. Jelenleg 7 tetoválása van, de ahogy azt már többször is hangoztatta, hamarosan több is lesz. A videó alá lefordítottam a beszélgetést!

Riporter: Beszéljünk a tetoválásokról.
Selena: Van ez [kép itt], ez a legelső, és csak azért volt, mert kicsit feszegettem a határokat. Jobb kezes vagyok, szóval ezzel írom a zenét. Van egy a nyakamon, amelyet most nem láthatsz. Római számok vannak, az édesanyám születési dátuma. [kép itt] Van egy kisbetűs G. [kép itt] A húgom neve Gracie, szóval ez érte van. Van a ‘Sunshine’ (Napfény) a lábamon.[kép itt] A mamám minden este elaltatott és a ‘You Are My Sunshine’-t (Te vagy a napfényem) énekelte. Szóval ezt a lábamra tetettem. Mindig arra késztet [a mamám], hogy mindig két lábbal a földön járjak, szóval úgy gondoltam, hogy ide kéne tenni.
Riporter: Szóval a tetoválásaid mögött van egy jelentés is?
Selena: Igen. Van kettő a csipőm mindkét oldalán [kép itt és itt], van egy a hátamon. [kép itt] És azt hiszem ennyi… egyelőre.

Végezetül csak annyit szeretnék még megosztani veletek, hogy a tegnap este Bea Miller közölte a követőivel Twitteren, hogy 26 állomáson fog részt venni Selena Revival turnéján, és olyan dalokat fog majd előadni, amelyeket eddig nem adott ki, és az ott lévő szerencsések hallhatják majd először. Ide kattintva megtekinthetitek, hogy Bea mely állomásokra tart majd a kedvencünkkel.