Újabb sorozatban lesz főproducer Selena!
Szandi*, 2016, ápr 21

Csodálatos hírrel érkeztem, ugyanis néhány órával ezelőtt a Deadline számolt be arról, hogy Selena új sorozatban lesz főproducer! Nem rég került megrendezésre a Lifetime Upfronts, ahol bejelentettek néhány filmet és sorozatot, köztük Selenáét is. A projekten már 2014-ben kezdtek el dolgozni, Kevin Spacey-vel és Dana Brunetti-vel, viszont akkor nem tudtuk még, hogy mi ez az egész. Most viszont megerősítésre került, illetve a történet is összeállt nagyjából. Nem tudni, hogy Selena szerepelni fog-e a sorozatban, vagy csak mindössze a főproducer lesz, de reméljük, hogy hamarosan több infót is kapunk. Addig is megnézhettek néhány képet a sorozat előkészületeiről, az alábbi linkeken: 1, 2, 3.

Jelenleg írót keresnek a cím nélküli Selena Gomez projekthez, amely végigköveti majd a fiatal színésznő tapasztalatait Hollywoodból, és azt, hogy milyen ő a barátai szemében, akik könnyen megbízhatóvá váltak ebben a belső körben. A dráma, amely hasonlóságot mutat a HBO comedy Entourage (Törtetők) sorozattal, ami a főproducerének, Mark Wahlberg-nek életéből inspirálódott, akit körülvesznek a közeli barátai. A közelgő sorozat főproducerei közé tartozik még Mandy Teefey, Samntha Droke, és Troy Searer az A+E Studios-nak és a Trigger Street-nek. – írta a Deadline

Ne feledjétek, hogy nem ez az egyetlen projekt, melyben Selena főproducer lesz, ugyanis szintén az édesanyja, Mandy Teefey társaságában készíti el a Netflix közelgő sorozatát, a 13 Reasons Why-t, melynek az első két részét Tom McCarthy fogja rendezni, valamint a Rising című sorozatot is, amely az egykori ABC Familyn, vagyis a Freeform csatornán lesz látható.

Megjegyzés: Pár héttel ezelőtt egy másik bejegyzésben azt írtam, hogy Samantha Droke valószínüleg csatlakozik a 13 Reasons Why csapatához, de a Deadline cikkéből most már rájöhettünk, hogy ha minden igaz, akkor ezen a sorozaton dolgoztak, Samantha megosztott egy képet Instagramon [itt] melyben Selena a Trigger Street logóját tartja a kezében, ez a kép 2014-ben készült, csak kicsit megzavart. A színésznő azért tette közzé mindössze azt a képet, mert akkor ültek össze újra, hogy átbeszéljék a projektet (2016.03.14). Most hogy berendelték a sorozatot, reméljük, hogy több infót is megtudhatunk a közeljövőben!