GQ magazin videó és egyéb hírek
Szandi*, 2016, ápr 23

Selena mostanság nagyon el van tűnve, kevés hírt tudunk meg róla, de nem csoda, hiszen már nagyon kevés választ el minket a Revival turnétól. Ezzel kapcsolatosan osztott meg velünk egy képet az Instagram oldalán, melyen láthatjuk, amint épp a színpadon próbál. Ezen kívül pedig egyes források megerősítették, hogy a Kill ‘Em With Kindness kislemezt majd májusban kezdik el játszani a rádiókban és ha minden igaz, akkor a klip júniusban fog megjelenni.

 ureskep ureskep ureskep

A kedvencünk szerepel a GQ magazin márciusi számának a címlapján, pár napja pedig megosztottam veletek egy rövid videót, melyben néhány Instagram képének a történetét meséli el. Szám szerint 24 darab ilyen képet választottak ki, viszont abban a videóban csak kilenc volt benne, időközben cserélték, de még így is maradt egy kis hiba, ugyanis nem 24 hanem 20 fotót tüntetnek fel a címben, de most a teljeset is lefordítottam nektek. A tovább gombra kattintva olvashatjátok teljes egésszében a bejegyzést.

1. (Még mielőtt elkezdett volna az első képről beszéni, felhívta a figyelmet, hogy ez a fotó igazi, tényleg pillanatkép volt. -szerk.) Igazából épp készültem fellépni a legjobb barátnőmmel, Taylorral a Staples Centerben, szóval nagyon izgatott voltam, a leírás pedig az, hogy “Amikor meghallod a dalodat a rádióban”. Csak háromszor hallottam az egyik dalomat egy klubban, és besz*rtam, annyira bulis volt.

2. Gigi… Szóval, Gigi-vel nem tudtuk, hogy újévkor ugyanazt a ruhát fogjuk viselni, erről szól nagyjából ez a kép. Mindannyian Dubai-ban voltunk újévkor, de külön-külön készülődtünk, aztán együtt jöttünk, megláttuk egymást ugyanabban a ruhában.

3. Oké, nos, így néz ki nekem egy normális nap, egy koncert után. Nagyon rosszak a térdeim, amikor táncolok. Két jeges zacsi van a térdeimen és hamburgert eszem, nem meglepő.

4. Ez Dubai-ban volt, a kezemben tarthattam egy igazi turulmadarat. Nagyon nyugodtnak nézek ki a fotón, de, hogy őszinte legyek, rettegtem.

5. Ezen mi vagyunk Taylorral, a legnagyobb lúzerek, ezért vagyunk barátok. Majdnem 30 percet töltöttünk ennek a képnek az elkészítésével, és nos, ezek vagyunk mi.

6. Ez Mexikóban volt. El akartam menni Los Angeles-ből, hogy felvegyem az albumomat, mert ez egy nagyon sok változást hozó időszak volt a számomra. Akkor próbáltam rájönni, hogy mit akarok mondani, megtapasztaltam dolgokat. Az egész világ az én történetemet figyelte. Biztos vagyok benne, hogy akkor jelentettem be az album címét, amikor a kirándulás közepén járhattunk. Olvastam néhány dolgot az életemről. Ez az én időm, hogy úgymond inspiráljon engem. Hogy őszinte legyek, elszomorít, hogy az emberek mondanak rólam dolgokat, de egyben motiválnak is, mert van mit mondanom. Azt hiszem az emberek túl gyorsan hiszik azt, hogy ismernek.

7. Ez szintén Mexikóban készült, a megjegyzés azt jelentette a számomra, hogy kifejezzem az önbizalmamat, éreztessem azokkal, akik ítélkeztek a testemről. És rájöttem, hogy azok a lábhajlítások eléggé szexik és most boldog vagyok miatta.

8. Újra meg akartam tenni, egy színpadias, gyönyörű fotót, végül pedig magamon nevettem. Nagyon beszédes vagyok a rajongóimmal, szóval a legtöbb hozzászólás amit olvasok, azt beágyazom az életembe, amikor velük vagyok. Szóval, ők az ecetes uborkáról beszéltek, és én imádom az ecetes uborkát, ezt újra bebizonyítottam nekik egy bikinis képpel, természetesen, hogy az ecetes uborka iránti szeretetem még mindig létezik, szóval ez a megjegyzésem.

9. Ez akkor volt, amikor megcsináltattam azt a tetoválásomat, ami talán a legtöbbet jelent nekem. Volt egy fellépésem Dubai-ban, és egy 16 éves odajött hozzám, amikor egy kemény időszakon mentem keresztül, és azt mondta: “Csak azt kívánom, hogy bárcsak magadat szeretnéd először, úgy érzem, hogy másokat magad elé helyezel,” ami igaz is. Igazából nagyon sok rajongóm megcsináltatta ezt a tetoválást, szeretem a beszélgetéseket, szeretem elmesélni ezt a történetet, szeretem amit jelent.

10. Caraa… szóval ez akkor készült, mikor Monacóban voltunk, és nagyon mókás volt, mert rettegek a helikopterektől, tudnék repülni repülőkön állandóan, de Cara ragaszkodott az őrült viselkedéshez, hogy megnevettessen. Szóval nevetségesen pózoltunk egy helikopter előtt, amiben talán csak 30 percet voltunk, de szórakoztató volt ezt megtapasztalni az egyik legjobb barátnőmmel.

11. Ez kint van a házam hátsó udvarán, amikor először kidekoráltam. Már nincs meg ez a házam, de ez volt az első lakásom, az első alkalom, amikor önálló lehettem és lehetett egy saját terem.

12. Ez Malibuban volt, egy kiránduláson voltam, pontosan erről szól ez a fotó.

13. Én és a természetes környezetem, fürdőköpeny, vagy mondhatjuk Pantene-nek is, hogy pontosak legyünk és Hot Cheetos. Imádom a Hot Cheetost és az ecetes uborkát. Az edzőm annyira nem szereti, de én meg nem kedvelem az edzőmet, amikor ő nem szereti.

14. Azt hiszem eredetileg ez volt a legkedveltebb fotóm és fogalmam se volt, hogy miért, mert egy dugóban ragadtunk majdnem egy órára, és ez a kedvenc pulcsim, nagyon kényelmes.

15. Ez volt a 23. születésnapom, néhy emberrel töltöttem együtt, akik a legjobb barátaim, az összes barátnőm. Csak ezt szerettem volna. Tökéletes volt, azokkal az emberekkel akartam lenni, akik a legtöbbet jelentenek. Nem kívántam semmit, nem hiszek a kívánságokban, csak csinosan néz ki egy gyertyát rakni a tortára.

16. Szóval ez azelőtt volt, mielőtt kimentünk volna a barátnőimmel, a lakásomban. Akkor jött az a része, amikor mindenki posztolt egy fotót, és mondták, hogy “Az utálkozók megfogtak ezzel, így…” vagy “A GQ megfogott ezzel így…” dolgok. A ruhám se valami jó, csak farmer és top.

17. Ó, sírni fogok. Itt a tatámmal vagyok. Szeret elrontani dolgokat, hogy aztán megjavítsa őket, ezt szeretem benne. Nem tanultam tőle semmit, nem tudom hogyan kell megjavítani egy autót, csak ott voltam a kép kedvéért, és, hogy beszéljek a tatámmal és kérdezősködjek.

18. Ez a stúdióban volt. Nem tudom, éretlen vagyok néha, szeretem a kaját, szeretem a körülöttem lévő embereket megnevettetni, szóval kajacsatába kezdtem. Az életem során összesen 4 kajacsatában vettem részt. Öt, beleszámolva egy fotósorozatot, amit egyszer készítettem.

19. Ez a Golden Globes-on készült. Amikor megyek egy eseményre, legtöbbször a legjobb barátnőmmel megyek, vagy valakivel, akit ismerek, mert olyan emberek vesznek körül. “Ó, milyen jó látni téged, menjünk el valamikor ebédelni, de soha nem fogunk.” jellegű dolgok. Nagyon nevetséges és úgy gondoltam, hogy nagyon igaz.

20. Ez a lakásom hátsó udvarán volt. Hit Boy, Casanova, és néhány emberük átjött. Sütkéreztünk az udvaron. Inkább lennék a barátaimmal és a családommal otthon, és főznék, ahelyett, hogy kimennék vacsorázni bármikor. Tények.

21. Ez a tökéletes, tökéletes keresztfiam, az egyetlen keresztfiam, az első keresztfiam. A legjobb barátnőm és egyben unokatestvérem, aki hat hónappal idősebb nálam, és van egy gyereke Jay Cosme-val, akit szeretek, és elhalmozom édességekkel.

22. Ezen én vagyok és a legjobb barátnőm Ashley Cook. Santa Barbara-ra utaztunk július 4.-re. Nagyon szeretek véletlenszerű helyeken megállni, szeretek találkozni emberekkel. Megálltunk, beszéltünk emberekkel.

23. Úristen, annál jobban semmit sem szeretek, hogy az emberek a hajammal játszanak. Egy vasárnap volt, biztos vagyok benne, hogy a Jóbarátokat néztük és ettünk és a hajamat csinálták.

24. Ez a Bad Blood videoklip forgatásán készült. Felhívott egy napon és azt mondta, hogy készítsünk egy videót az összes barátnőjével, érezzük jól magunkat, miközben előadjuk ezt a történetet és aztán amikor eljutottunk odáig, pontosan olyan volt, mint amilyenre gondolnál, hogy lesz, pontosan. Ott voltunk a legjobb barátnőivel, beszéltünk a pasikról, az életről, és közben mindenki tüzesen nézett ki, csodálatosan. Nem, nem úgy néztünk ki hamburger evés közben, ezt elárulom neked, akkor mérges lettem volna Gigi-re, hogy evés közben is ilyen. Túlságosan is tökéletes.